Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, April 21, 2013

GEMPARRR..!!! MAK JANDA YANG DIUSUNG PAK LEBAI PAS DITEMUI MENANGIS DIHUJUNG TANGGA..???

Bukan mak janda ni..ni cuma gambar hiasan saja...
Aku tak sangka sungguh puak-puak PAS sanggup buat macam ni kat mak janda ni. Dia sanggup cukur "bulu" demi memikat hati pak-pak lebai PAS.. (bulu kening laaaa..!!! Jangan otak busuk aaaa!) Tapi...akhirnya dia disisihkan...

Puas depa usung ke sana ke mari, naik hotel turun hotel, tiba-tiba depa pilih mak janda lain pulak untuk jadi calon! Habis madu, sepah dibuang..!!! Cissss....

Apa mak janda yang depa usung ke hulu ke hilir tu tak layak ke? Penat dia layan pak-pak lebai PAS yang meleleh air liur tengok dia gedik! Letih dia terpaksa melayan beribu pak-pak lebai PAS yang tengok macam nak terkam dia...



Tapi inikah balasan yang dia dapat setelah diusung ke sana ke mari? Disisihkan dari terpilih sebagai calon? PAS sanggup pilih Aishah yang lebih "heavyweight" berbanding mak janda ni yang lebih slim?

Itulah nasib Abby Abadi. Seorang mak janda dalam PAS yang dikecewakan. Walaupun lepas ni mungkin dia kata dia tak kecewa, tapi aku yakin dia tak boleh tipu hati kecil dia... dia dah lama geli nak jadi calon tu...

Tapi tak mengapalah. Tak dapat jadi calon PRU ke-13 pun takpa. Abby boleh jadi calon lain...CALON ISTERI pada pak-pak lebai PAS tu. Lagi pun Cikgu Pa tu boleh tahan lagi tu.. perutnya ada six packs! Abby tak berkenan ke?



3 comments:

Dollah Hilton said...

Weihhh abby aku punya!

Abbyyyyyyy i lapppp uuuuuuu!!!

Anonymous said...

Pas pun dah pandai, takkan dia nak pilih org yg tak sekolah mcm minah ni.
Aby , ko Kawin je lah dgn Aku semua settle tak cari job ceramah dah

Anonymous said...

mroyan lah lps ni abbg babi

Bila Kak Su Bersuara... Heh!