Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, April 25, 2013

GEMPARRR..!!! INDIVIDU INI RELA BERSUMPAH "AZIZAN..DOT..DOT..DOT.. ANWAR BERAHIM..!!!

Tengok riak muka pun tahu Azizan tak suka...
Korang rasa, adakah Ustaz Azizan Razak tu suka kat Anwar? Agak-agak, MB Kedah tu suka sangat PAS bersahabat dengan "syaitonurrajimmm" tu? Aku tak suka cakap banyak la... Kalau la korang tahu cerita sebenar... heh!

Tapi takpa.. Kalau aku cerita, kurang best pulak sebab puak-puak PAS ni mana mau percaya cerita kebenaran dari aku. Dah lebih 6 tahun aku berjuang dalam menegakkan kebenaran kat blog ni, depa bukannya percaya pun.. Kat Anwar Berahim yang sokong Yahudi tu depa percaya la kot...

Jadi, biarlah individu ini yang cerita kat korang semua betapa Azizan Razak tu "sayang sangat" kat Anwar Berahim. Individi ni sanggup bersumpah tentang kebenaran ceritanya tu.. korang buka mata luas-luas dan dengar baik-baik cerita kat bawah ni...




1 comment:

banggoi petai said...

Uduhhh sungguh statement zam maidin niee. . Tak nmpak gaya bekas menteri. . Takat bg statement lagu tuu di kedai kopi depan jirat cina pendang pun berlambakkkk. .. Ambik laa statement dari tokoh yg benar2 darah UMNO. . Jgn dok p ambik dr suku sakat raja mendeliar@kitol niee. . Jgn rendahkan ketuanan kita bangsa MELAYU. ...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!