Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, April 26, 2013

GEMPARRR..!!! AMOI SEPARA "TUUUUTTT..." ADA SKANDAL DENGAN NURUL IZZAH..???

Korang kenal tak budak pompuan dua orang kat dalam gambar kat atas ni? Yang sorang tu namanya Nurul Izzah a/p Anwar Berahim, dan yang sorang lagi tu Vivian.. pelajar berbangsa Cina warga Maaysia yang belajar di sebuah universiti di Singapura...

Nurul Izzah ni terkenal sebab bapaknya yang gemar dengan aktiviti tidak bermoral. Jantan betina dia sapu, depan belakang dia bedal serupa. Dan kerana nak membela aktiviti bapaknya tu, Nurul Izzah jadi "famous"...glemerrrrr...

Vivian tu pulak...alaaahhh.. Korang mesti kenal punya. Alaaa.. yang dok rakam aksi "tuuuuttt" dengan boyfriend dia kat Singapura tuuu.. Lepas tu depan upload kat internet. Glemer satu dunia sebagai pasangan porno dari Malaysia...


Baru-baru ni dia rakam gambar bogelnya dengan hanya dibaluti bendera BN. Lepas tu dia keluarkan statement, kononnya sokong 1Malaysia. Puuuii..!!! Padahal satu dunia tahu dia buat semua tu supaya BN dikutuk. Dia sengaja nak cemar imej BN dengan identiti porno dia tu...

Tiba-tiba dia kantoi..!!! Rupanya dia penyokong Pakatan Haram, atau lebih tepat, PKR..!!! Buktinya, dia susah payah cari Nurul Izzah dan bergambar dengannya. Vivian memang sokong PKR pun.. Heh! Tapi mungkin dia sembunyikan selagi Anwar tak jadi PM...

Bukan apa, kalau dia dedah dirinya sokong PKR, nanti orang takmau sokong PKR. Jadi, mungkin dia sokong PKR dalam diam dan hanya akan mengaku lepas Anwar jadi PM. 

Bukan apa, Anwar ni penyokong tegar LGBT... Kalau PM sokong LGBT..senang sikit dia nak "berporno" dengan boyfriendnya...kan?

Itulah dua pompuan kat atas tu. Glemer dalam dunia masing-masing, tapi mempunyai persamaan yang sangat sinonim dengan LGBT. Errrr.. Aku nak tanya, korang sokong ke dua orang pompuan tu? Heh! Agak-agak laaa... hancur Malaysia dibuatnya nanti..kan?

4 comments:

Anonymous said...

Ramai dapat hidup dalam aman tenteram dibawah BN. Yang tak selesa, tak aman , tak tenteram dan tak puas hati adalah pemimpin parti politik pembangkang. Kemudian mereka jerit ajak semua jadi macam mereka....

Dengan berkat alfatihah, mari kita tolak Pembangkang.

hardcore BN supporter said...

KELUARGA NUAR BRAHIM SEMUA ADA PENYAKIT MORAL TAHAP KRONIK...

bRAVEhEART said...

Jijah punggong pecah ?

Anonymous said...

walau bertutup, tetek izzah tetap mantap.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!