Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, March 14, 2013

UWWEKKK..!!! ANAK PEREMPUAN KIRAM BUKAK TWITTER MENGAKU "PUTERI"..!!!

Memang aku ketawa besar semalam bila dapat tahu Jacel, anak pompuan Kiram tu bukak akaun twitter baru-baru ni dan letak nama dia sebagai PUTERI aka PRINCESS..!!!

Tengok gaya dia promote diri dan cuba nak tuntut Sabah dari Malaysia, nampak gayanya macam sah minah ni Jacel yang sebenar...

PUTERI? Muahahahahahahaaaaa..!!! Kah! Kahhh!!! Kahhhh..!!!


Boleh tak sesiapa bagi pinjam baldi kejap…

Anak perempuan Jamalul Kiram III baru sahaja membuka akaun Twitter (@jacelkiram), nama yang digunakan…Princess Jacel Kiram!

Abah kau princess!

Bapak dia sah-sah la bukan Sultan Sulu tetapi Ketua Pengganas…dia ni dari hari pertama duk mengaku diri dia Puteri. Betul-betul hidup dalam dunai fantasi.

Sampai bukak akaun Twitter pun nak letak Princess.

Dia tahu tak kalau tak silap ada 9 orang yang mengaku diri diaorang Sultan Sulu.
Kerajaan Filipina pun dah tak iktiraf sesiapa sultan.

Ni minah mangkuk ayun mana kat Manila ni tetiba duk promote diri sebagai Puteri ni?

Sesiapa yang ada akaun Twitter….connect la ke @jacelkiram dan bagi dia sedar…bahawa dia adalah anak kepada seorang tua gila duit dan kuasa yang juga seorang pembunuh!

Ada darah di tangan keturunan dia…puteri konon…podahhhh! – Mynewshub.my

**Tak tahulah kalau ini bukan Jacel sebenar, tapi tengok cara jawab memang macam dia.

6 comments:

MELAYUJATI said...

Oiii senang2 boleh ngaku puteri...siap cakap sabah tu kita sewa je....mak aiii macam sewa rumah pulak.....ha ha otak primitif.....

Anonymous said...

WADUUUUUH...........listen listen listen...read read read
Wahai rakyat Msiaku yg bijak pandai

Kesiiiiaaannnn...

kesian aku ngan jacel @ jakel kiram lanun tu. Sah sah dah kemaruk nak jadi putri raja. tengok baju dia pun dah siap ready warna kuning posing untuk twitter dia. sadis...... Kesiiiiaaaannnnnn......Meroyan ataupun dah menopause tu sebab dia jadi camtu.

Suruh kita Msia baca sejarah. Hai, nasib baik aku Sejarah dapat A+ Jadi aku tak takut ngan kau putri katak. Sabah dah maju kau baru teringat nak tuntut ikut sejarah??? Hmmm.....sah2 dia dah kemaruk nak bagi bapak tua bangka dia duk takhta sebelum bapak dia mati. Takut kempunan.......Mana taknya, mereka sebenarnya dah merempat kat filipina tu......kesiiiiaaaannnnnnnnnnnnnnnnn.

Baik kau suruh bapak kau bertaubat cepat sebelum dia masuk dalam tanah tu jacel oiii....

Jakel - gedung hebat.
jacel - betina keparat

Jap jap...aku pun nak termuntah dahni dengan nama jacel ni...............uwekkkkk kakakaka

Sepatu Timur said...

Memang dia puteri...puteri gampang

Sepatu Timur said...

Memang dia puteri...puteri gampang

Sepatu Timur said...

Memang dia puteri...puteri gampang

pulau bessor said...

relax bro!

bangsamoro ini jelita puteri-puteri mereka dan berani mati;
raja brunei raja-raja melayu
raja brunei sahabat raja sulu

bn menang dua pertiga di parlimen, duke;
kita mahu kiram hidup-hidup
pandang jauh

salam hormat

Bila Kak Su Bersuara... Heh!