Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, March 27, 2013

LAWAK PAGI NI... KAYA LA BAPAK SAIFUL BUKHARI...!!! HEH..!


Saiful Bukhari dibayar untuk kenakan Anwar? 

Kaya raya ke hidup Saiful sekarang?

Setahu aku, bapak Saiful yang banyak masalah kewangan...

Dah berkali-kali dia pujuk Saiful, suruh terima "offer" dari "pihak tuuuut"...

Aku yakin, kalau lepas ni "tukang offer" tu tak larat nak tanggung bapak Saiful...

Dah tentu bapak Saiful buat u-turn balik cari sponsor baru...

Teruk betul laaa bapak Saiful ni...

Errr...agak-agak siapa yang jadi "tukang offer" bapak Saiful tu..? Heh!

4 comments:

Anonymous said...

siapa lagi kalo bukan si dajjal yang bermajikan yayasan2 yahudi, usa

Anonymous said...

Zaman dulu...ada anak pompuan untung boleh dapat duit hantaran.....

Akhir zaman..ada anak lelaki pun untung boleh buat duit....jual anak samalah jual amanah allah....Ya Allah ampunkanlah dosa kami semua.....Amin

Anonymous said...

Orang lain aku tak hairan, yang aku pelik ada manusia sanggup menjatuhkan maruah diri semata-mata kerana punggung, dah tu terpaksa rasuah sana-sini nak cover cerita kepunggungan tu..dah.jadi satu kerja pulak. Macammanalah iblis tua dari zaman kaum Lut boleh masuk dalam jiwa Mamat tu..musykil betul aku.! Yang bapak Saiful ni..pun satu dah tau diri tu bodoh hidup nak berlagak, main judi tak lekeh bila dah papa kedana anak pun sanggup jual..babi punya manusia..macam ni punya orang kena cincang bagi makan anjing aja yang sesuai..hidup pun dah tak guna kalau dengan tuhan pun dah tak ada rasa takut.

Anonymous said...

Saiful kaya woo.. mas kawen rm41k hasil jual punggung.. Macai umno dh kaya? Kah3

Bila Kak Su Bersuara... Heh!