Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, March 25, 2013

LAWAK PAGI NI.. KARPAL SOUND ANWAR BERAHIM..!!!

Teruk betul la Anwar Berahim ni...

Aku ingat anak je yang dia sapu...

Rupanya bapaknya sekali pun dia nak balun jugak? 

Mujur la Karpal ada...dia sudah sound sama itu Anwar Berahim...heh!

Anwar Berahim harus bertaubat..!!!

P/s: Sorry la tak dapat update blog dalam 2-3 hari ni. Laptop aku buat hal la pulak. Nak beli baru takde sen... terpaksa la pinjam kat orang rumah...adehhhh... (depa ingat jadi blogger ni kaya ka? Laptop rosak kalu...habih la blog tergendala.. adusss..!) - Perjuangan aku takkan dapat dibeli sesiapa...

2 comments:

Malaysian Cybertrooper said...

Betul cakap tuan tu, jadi blogger ni bukan kaya, bukan mewah, tapi risiko yang dihadapi amat nyata & amat merbahaya. Contoh terdekat: PapaGomo.
Salam Perjuangan.


http://mycybertrooper.net.ms

Damar Wulan said...

pelan pelan bang hehe....demi bangsa agama dan tanah air relakanlah

Bila Kak Su Bersuara... Heh!