Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, March 14, 2013

GEMPARRR..!!! RAKAMAN VIDEO "JENERAL MUSA" SEBELUM TERBUNUHHH..!!!

Korang dah tengok video ni? Video ni dipercayai dirakam sebelum "Jeneral Musa" terbunuh dalam satu pertempuran dengan pasukan keselamatan negara kita. Sekarang ni "Jeneral Musa" ni dah disahkan terbunuh...

Cuma, yang musykilnya ialah "talibarut" yang dikatakan jadi "informer" untuk pasukan pengganas "sultan palsu" dari Filipina tu... Statusnya belum dapat dipastikan. Sama ada dia sudah arwah atau belum, ia masih lagi menjadi tanda tanya...

Tengok betul-betul wajah "talibarut" kat dalam rakaman video kat bawah ni. Hati-hati kalau jumpa dia. Kalau terjumpa...cepat-cepat report kat PDRM atau ATM. Biar ditembak kasi mati terus dari dibiarkan menjadi petualang negara!




No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!