Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, February 24, 2013

VIDEO PANASSS..!!! SAPA NAK GAJI RM4,000 SEBULAN..???



RM4,000..!!! Wowww..!!! Meniaga air liur lagi untung dari meniaga orang! Kalau macam ni, Husin Lempoyang pun boleh tutup kedai..!!! Heh! Unbelievable..!!! Orang macam ni yang patut kita undi pada PRU kali ni..? 

Korang tengok betul-betul video ni dan fikirkan, betapa puak-puak Pakatan Haram tu letakkan otak dan akal depa kat kepala lutut. Sorry to say bro...sebab tu la aku cakap IQ puak-puak ni letak kat bawah tapak kaki keldai jerrr...heh!

Nak gaji minimum tu boleh...tapi agak-agak laaa.. Bukannya cadang hari ni lepas tu esok boleh buat keputusan. Kena la kaji semua sudut. Sosio-ekonomi camana dan sebagainya, kan? 


Tapi puak pembangkang ni kalau bab janji "bulan dan bintang", depa memang expert. Tapi lepas tu depa tak pernah fikir apa yang akan terjadi. Lepas dah jadi, baru depa fikir. Tapi masa tu dah terlambat. Damage dah terjadi...

Bak kata orang, "prevention is better than cure". Pencegahan adalah lebih baik dari memperbaiki sesuatu damage...

Jadi, untuk mencegah dari keputusan-keputusan bodoh begitu dilaksanakan, maka elok la kita tolak Pakatan Haram ni...bukan apa..memang terbukti depa ni IQ tahap cipan pun...heh!

1 comment:

Anonymous said...

Depa tak kisah buat janji bulan dan bintang sebab depa tak perlu tepati segala janji tu... orang Penang masih ingat the infamous JANJI KG BUAH PALA.

Orang S'gor juga masih ingat JANJI AIR PERCUMA.. kah..kah..kah...

Saya juga nak buat janjilah:

Saya janji akan bagi orang Cina tanah pertanian kat Balik Pulau jika mereka sokong PKR lagi.

--lepas tu buat muka toye... belajar dari tokong.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!