Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, February 24, 2013

PANASSS..!!! GAMBAR OSTAT AZHAR IDRUS MASA MUDA-MUDA TERBONGKAR..!!!?


Korang pernah tengok muka Ostat Azhar Idrus masa muda-muda tak? Heh! Macam hero hindustan! Hensem la jugak dia time tu....Heh! Tapi, wajah hidustan dia tu dicacatkan sikit dengan mata dia yang sepet. Maka kureng la sikit hindustan dia tu...

Khabarnya, dia dulu nak jadi Ahli Muzik. Tapi mungkin mak mertua dia memang "pantang" Ahli Muzik untuk jadi menantu, maka mungkin dia berjinak-jinak dengan kitab agama dan memilih untuk jadi pak lawak di masjid...heh!

Nak tengok muka Azhar Idrus masa muda-muda dulu? Cuba tengok kat bawah ni...Heh! Ensem tak?




Aku bukan tak suka kat Azhar Idrus ni. Cuma dia ni banyak sangat mengarut dalam masjid tu. Buat hukum ikut hukum akal dia saja. Kononnya dia la yang betul semua. Padahal, banyak yang salah dalam fatwa-fatwa dia tu...

Paling aku tak suka ialah bila dia berkempen politik dalam ceramah agama dia. Dalam masjid pulak tu. Nak ceramah politik, naik pentas politik la... kalau nak jadi calon pun boleh, tapi buat la cara elok la, kan? Tak payah la guna agama untuk raih sokongan politik...kan?

2 comments:

Anonymous said...

ostad tin milo....

Anonymous said...

Ustaz ke dia ni? lulusan pengajian Islam dari sekolah mana?ada sijil agama ke?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!