Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, February 10, 2013

GEMPARRR..!!! RAHSIA SILAM ANWAR DIDEDAHKAN MALAM INI..!!!

Mueheheheheheeee...depa bukannya tau sapa aku..Mueheheheheee..
Pada budak-budak hingusan Pakatan Haram yang baru belajar nak kenal politik, kat sini aku dedahkan siapa Anwar Berahim yang hangpa puja sangat tu... Jangan terkejut noooo.. Belajar la terima hakikat...heh!

Aku tau la hangpa semua baru belajar nak kenal dia. Sapa-sapa yang tak tahu apa-apa, dah tentu akan terrrrr..percaya kat dia. Maklum la...mamat ni memang pandai jual auta. Dia hebat jual temberang di atas pentas..!

Kalau nak tahu lebih lanjut, baca semua fakta kat bawah ni. Ini semua fakta. Bukan auta. Bukan macam Anwar Berahim yang korang percaya sangat tu...heh!


Siap boleh langgan China Doll pulak tuuu..!!!

Arsenikkk..?? Boleh menari lagu Tamil atas pentas..arsenik apa ke jadahnya?

Hakim percaya Anwar liwatttt..!!!
Dia suruh Tan Sri Musa siasat..bila kantoi...tak mau mengaku pulak dahhh!!!
Kah! Kahh..!!! Kahhhh..!!! Sampai sekarang aku gelak guling-guling ingat statement ni...!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!