Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, February 26, 2013

GEMPARRR..!!! PUAK PAS SERANG BILIK GERAKAN UMNO..!!!


Teruk betul! Katanya PAS contohi akhlak Rasulullah SAW. Tapi sampai serang dan bergaduh dengan saudara seagama ni apahal? Oppsss...lupa...PAS memang kafirkan UMNO sejak 1981 lagi. Tapi cerita ni memang betul..PAS serang orang UMNO...

Ceritanya? Cuba baca kat laporan polis kat atas tu. Baca betul-betul. Dan jangan dok nak putar alam pulak. Fikir la cara nak satukan umat Islam dari bergaduh ni....

Aku heran. Pasal bendera pun nak bergaduh. Tapi tu laa..kalau PAS tak cari pasal, takkan la nak bertumbuk, kan? Pacak bender PAS kat pagar pejabat UMNO? Kurang ajar la tu...sengaja nak cari pasal la...provokasi murahan...


Bila bendera tu dibuang dari pagar, mula la nak marah serang orang. Bergaduh macam budak kecik! Puiii..!!! Kuat sangat ke? Nak bergaduh pegi gaduh dengan Israel tu haaaa.. kalau puak Yahudi tu jauh sangat, ejen Yahudi pun ada kat negara ni...namanya "Anvar Abraham"...   

Apa la nak jadi orang Islam kat Malaysia ni. Pasal politik pun nak bergaduh. Kes bendera pulak tu, Heh! Apa raaaaa...!!! Buat malu Islam je puak-puak PAS nihhh... dah! Pi amik ayaq semayang...

1 comment:

Jijan Mali.... said...

KAlau dua-dua cikgu PAS-piss-puss tu rasa depa teror sangat, pi lah ke Kampong Tondu kat Lahad Datu tu tolong halau tentera sulu kat sana tu. Ini dok buat kacau kat kampong sendiri buat apa...tak 'macho' lah brother...kahkahkah...

Tolak PR dlm PRU13 ni. Satu undi untuk PR adalah satu undi untuk PAS-pis-pus, DAPpigs, P'Gay'R dan
satu undi untuk tuhan 'Allah Trinity' DAPpigs mereka tu.
Jangan kita gadaikan masa depan anak-anak dan cucu kita dengan memangkah parti-parti yang bersekongkol bawah PR dlm PRU13 nanti.....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!