Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, February 4, 2013

GEMPARRR..!!! GAMBAR TERBARU BLOGGER MILOSUAM..?






Aku dapat gambar terbaru Milosuam ni dari Parpukari di sini semalam. Dia kata ni gambar Milosuam...tak tahu la betul ke tidak. Yang tu korang kena tanya dia laaa...heh!

Punya la kemaruk nak memfitnah, sampai panjat pokok kelapa pun dia update blog...!!! Patut pun mereng semacam jer...


Kalau la lelaki ni bukan Milosuam pun, aku rasa satu hari nanti Milosuam akan jadi lagi teruk dari lelaki ni... Silap-silap dia nak masuk kubur pun dia wasiat suruh kapankan dia dengan laptop dia sekali...heh!

Dia nak fitnah dari dalam kubur kot? Heh!

P/s: Jangan marah aaa Milosuam..nanti kena jual...hehehehheheeeeee...larikkk..!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!