Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, February 28, 2013

GEMPARRR..!!! GAMBAR PANAS YANG AKAN BUAT ABBY MEROYAN LAGI..!!!


Masa Abby Abadi isytihar dirinya jadi ahli PAS seumur hidup, maka melompat sakan la pak-pak lebai PAS bila mak janda tu jadi geng depa. Depa sambut besar-besaran dan puji Abby macam "ostazah segera" tu dah jadi bini no.2 depa...heh!

Time tu, sapa yang hentam Abby, pak-pak lebai PAS yang gatai-gatai tu akan hentam balik. Depa bela Abby depan belakang. Abby Abadi la kononnya paling Islam dalam dunia ni...heh!

Itu la yang terjadi bila seseorang artis tu isytihar masuk PAS....kononnya itu tanda demokrasi dan kita perlu hormat keputusan Abby. WTH? Aku tak kisah pun Abby masuk PAS. Masuk la. Artis yang kurang IQ dialu-alukan masuk PAS...memang itu je level depa tu..heh!

Tapi...apa kata depa kalau tengok gambar macam kat bawah ni..? Aku rasa mau depa meroyan 9 bulan macam orang pompuan "period". Orang pompuan dah mandi wajib 3 kali pun depa dok tak habis-habis "period" lagi...




Adoiii..!!! Demokrasi la ni. Ikut suka hati artis la nak join parti mana pun. Tak salah pun depa masuk UMNO, kan? Takkan la tindakan artis dihalalkan jika masuk PAS saja dan diharamkan masuk UMNO? Wal halallluku wal harammmumu..?

Azhar Sulaiman siap pakai baju I love UMNO wehhhh
Boboy pun dah masuk UMNO dahhhh..!!!

Amy Search..!!!
Yang pentingnya, artis-artis yang masuk UMNO ni tak keluarkan fatwa ikut sedap mulut saja. Tak macam Abby, dia keluarkan fatwa ikut suka hati dia saja. Mak bapak dia pun dia hina, apatah lagi orang lain...kan? Itu la akhlak artis masuk PAS..heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!