Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, February 4, 2013

GEMPARRR..!!! BLOGGER-BLOGGER KEDAH DESAK AZIZAN #BUBARDUNKEDAH SEGERA..!!!


Aku dah boring betoi dengan puak-puak PAS Kedah yang perasan kuat. Hari-hari dok tabur fitnah sana sini dan dok canang kononnya depa la yang paling best, paling hebat dan paling Islamik. Puiiii..!!! Poyo je lebih....

Dah hampir 5 tahun PAS perintah Kedah. Dah nak hancur dah negeri ni dikerjakan PAS. Depa bukan buat kerja cara Islam pun, depa buat kerja ikut suka hati mak bapak depa... Ustaz suruh buat kerja cara Islam, tapi depa yang dok keliling dia tu buat kerja macam DAP dan PKR...

Paling sadis, maklumat yang aku terima mengatakan bahawa boleh dikatakan hampir separuh puak-puak PAS Kedah tak puas hati dengan Azizan...depa nak pejatuh Ustaz pada PRU kali ini. Tapi, kalau hangpa tanya depa, depa takkan mengaku punyaaa..."strategi" la tu kononnya...


Bukan setakat Exco yang guling Azizan, orang-orang kanan dia kat Sg Limau tu pun katanya nak "tikam" dia dari belakang sebab tak bagi projek kat depa. Memang betoi pun Ustaz tak bagi projek, yang dok bagi projek tu orang keliling dia yang tak buat kerja cara Islam...'

Lagi pun, aku tengok Zul Ya dah poyo sangat! Gaya dia over sangat, lebih dari Exco, melebih dari MB sendiri. Poyo tahap gaban! Cuba tengok blog upahan dia tu, dok fitnah siang malam. Padahal, semua orang tau dia memang "sampah"...

Aku dengar, pemimpin PAS Kedah sendiri pun dah boring dengan sikap poyo Zul Ya ni. Depa nak "terajang" keluar Wisma, takut Zul Ya menangis pulak. Hmmmm...terpaksa la depa biaq pi kat Zul Ya dengan "labu-labu"nya... Syok sendiri la tuuuu...uwwekkk..!

Lagu ni la senang cerita. Oleh kerana PAS Kedah rasa hebat, rasa kuat, rasa gah sangat, aku cabar supaya Azizan Razak bubarkan DUN Kedah secepat mungkin. Aku cabar dia bubar DUN Kedah lebih awal dari DUN Khalid "Gagap", amacam? Berani?

Kalau PAS betul berani dan rasa kuat sangat, paksa la Azizan bubar DUN..! Dok canang merata kata kuat sangat, buktikan la. Takkan itu pun tak berani kot? Jantan ke betina ni? 

Lagipun, aku dan kawan-kawan blogger lain di Kedah ni dah sepakat semalam untuk desak Azizan bubarkan DUN Kedah secepat mungkin kalau PAS Kedah betul-betul "Gentlemen". Tapi kalau PAS Kedah tu "ladies", maka simpan la "teloq" tu dalam almari buat pusaka...

Amacam? Ada berani kaaaa...? Takat gebang saja besar, tapi pengecut penakut nak mampoihhh..!!! Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!