Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Bila Kak Su Bersuara... Heh!

Wednesday, January 23, 2013

PESURUHJAYA PAS PERLIS PAKAI PORSCHE CAYMAN RUPANYA..!!! KAYA WEIIII..!!!


Terkejut juga saya bila rakan-rakan saya mendakwa Pesuruhjaya PAS Perlis, Ustaz Hashim Jasin, memiliki sebuah kereta Porsche Cayman yang dianggarkan berharga RM640,000..!!! Saya tak percaya...

Takkanlah seorang Ustaz yang selalu berceramah mengenai "zuhud", merendah diri dan rela berkongsi rasa hidup susah dengan rakyat sanggup menipu rakyat dengan membeli kereta mewah ala-ala orang muda yang suka melarammm..???

Tapi bila disertakan beberapa bukti, terbeliak juga biji mata saya..! Cuba lihat dibawah...

Huiiihhh..!!! Laju woooo...patut pun depa bantah AES...heh!
Ini butirannya....Ustaz Hashim punya ka?

Jadi saya nak tanyalah puak-puak PAS, termasuklah blogger-blogger "belaan" Zul Ya, betul ke Ustaz Hashim Jasin ni pakai Cayman? Mana dia dapat duit banyak-banyak beli kereta mewah tu? Dia dapat kontrak balak dari Sanusi ke?


Atau dia menabung dari kecik kotttt...??? Heh!

4 comments:

Anonymous said...

Bila tua bangka baru nak melaram dan mengancam ini teramat bahaya. Habis segala didepan diredahnya, da tak ada halal haram nanti. Kalo penggemar kereta klasik tu lain kategori...Us Hashim pun hanya manusia biasa sahaja. Ini menunjukkan dia tidak lebih malaikat dari Tai Koo Ching dari Larut, tokey CD porno yang pakai 911 atau Gurujit Delon, loyer yang ada bar (supply likor lari tax), dia pun pakai cayene. Harta dan wanita tak boleh lari jugak dari puak-puak PAS.

Anonymous said...

apa pulak bang tutupkan muka dia. patutnya, kalau dah betul dia punya saperti dokumen yang dipaparkan, tunjukkan saja identiti beliau tuh. bolehlah ornag lain kenal kalau kalau dia berceramah dimana mana.

Anonymous said...

menabung dari umur 2 tahun +duit raya lagi..........banyak tuuuuuuuu.....

Anonymous said...

Haramkah macam haram !!

Tersemboq makanan aku dari mulut bila baca beli porche cayman dari hasil menabung sejak berumur 2 tahun.