Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, January 24, 2013

PANASSS..!!! MANA NIZAR NAK LARI LAGIII..???


Mana lagi Nizar nak lari? Khabarnya dia kena kepong keliling Perak..!!! Teruk juga dia kena "balun" tiap-tiap malam..heh! Apa lagi dia nak "auta" tu yooopppp..!!!

Entah la apa jenis kulit muka si Nizar ni. Rasanya dah bukan kulit lagi dah. Dah jadi tembok dah tebalnya muka Nizar bila dia digelar sebagai "PEMBOHONG BERSIRI"..!!!

Tapi kira okay la tu. Kurang-kurangnya, "baik sikit" dari Anwar Berahim. Anwar lagi teruk kena..."PELIWAT BERSIRI" woooo...!!!


Rupanya cerita yang aku dengar dari member aku kat Perak tu memang betul. Ia disahkan sendiri oleh laporan berita dari Utusan...heh!

Nizar dimalukan depan penyokong sendiri

PARIT 23 Jan. - Tindakan Timbalan Pesuruhjaya Pas negeri, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin yang semakin aktif berceramah di sekitar Perak kebelakangan ini dibayangi jentera UMNO yang mengekorinya bagi membongkar segala tohmahan yang dilemparkan pemimpin itu. 

Terbaharu, hasrat Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pasir Panjang itu untuk memperdayakan rakyat dalam siri ceramahnya di Kampung Senin, Layang-Layang Kanan, di sini malam tadi tidak kesampaian apabila jentera UMNO turut mengadakan ceramah di tempat sama.

Malahan, pemimpin Pas itu dimalukan apabila lebih 15 klip video yang membuktikan tohmahannya dalam beberapa isu sebelum ini dimainkan dalam ceramah yang berlangsung hampir tiga jam.

Majlis ceramah bertajuk 'Mohammad Nizar Pembohong Bersiri' itu turut didengari dengan jelas para penyokong Pas yang hadir memandangkan lokasi kedua-dua parti itu berceramah hanya dibezakan kira-kira 50 meter. 

"Saya tidak minta anda percaya bulat-bulat apa yang saya cakap, tetapi minta anda lihat dan menilai sendiri semua video ini yang menunjukkan betapa Mohammad Nizar ini selalu berbohong kepada rakyat," kata penceramah UMNO, Hanafiah Man ketika berceramah dalam majlis tersebut. - UTUSAN

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!