Iklan Berbayar

Ucapan Aidilfitri Mukhriz Dan Barisan Exco Kerajaan Negeri Kedah

Friday, January 18, 2013

GEMPARRR..!!! PATRICK TEOH KUTUK BLOG PENCACAI PAS "BODOH"..???

Ni nama blog Patrick Teoh

Ni buktinya...
Aku ada terbaca di blog pencacai PAS Kedah yang kononnya "terlalu bijak" dan "marah-marah" bila dikatakan "bodoh". Blog tu bermati-matian kata Patrick Teoh tu seorang penyokong BN dan ahli MCA...

Paling best, blog "bijak nak mampoih" tu kata PATRICK TEOH AHLI MCA SEUMUR HIDUP..!!! Kah..! Kaaahh..!!! Kahhhh..!!! Memang aku gelak sakan bila baca statement tu...Wakakakakaaaa..!!!


Untuk pengetahuan blog pencacai PAS Kedah yang "bijak nak mampoih" tu, Patrick Teoh tu merupakan penyokong tegar Pakatan Haram dan sangat aktif sekarang ni dengan DAP..!!! Itu kenyataannya.

Dan untuk BUKTInya...eloklah penulis-penulis blog pencacai PAS Kedah yang "bijaksana bijaksini" tu pi tengok di blog milik Patrick sendiri, klik di sini Niamah!!!

Puas hati? Tu laaa... bila orang kata penulis-penulis blog pencacai tu "bodoh", depa nak marah aku. Tapi dah terbukti dah betapa hebatnya "kebodohan" puak-puak upahan Zul Ya tu. Elok la...boss depa "bijak sampai nak mampoih", depa pun "bijak juga sampai nak mampoih"..kan?!!!

3 comments:

Anonymous said...

Dia orang memang nak mampoih pun sbb tu pangai masing-masing macam bahalol!

Anonymous said...

kita tak perlu muslim telling non-muslim what to wear …what to perform on stage … female performer guideline bla bla ….. kita juga tak perlu non-muslim telling muslim kena pakai mcm mana la. … stage performance tu kena begini begitu la. …. semua tak payah. PAS tu dah violate the rights of non-muslim … dia tu nak control Muslim mcm mana pun kita non-muslim tak kan kata apa-apa ….. tapi jgn kacau freedom non-muslim …. kita tak mahu lifestyle muslim ….

Anonymous said...

kita tak perlu muslim telling non-muslim what to wear …what to perform on stage … female performer guideline bla bla ….. kita juga tak perlu non-muslim telling muslim kena pakai mcm mana la. … stage performance tu kena begini begitu la. …. semua tak payah. PAS tu dah violate the rights of non-muslim … dia tu nak control Muslim mcm mana pun kita non-muslim tak kan kata apa-apa ….. tapi jgn kacau freedom non-muslim …. kita tak mahu lifestyle muslim ….