Iklan Berbayar

Ucapan Aidilfitri Mukhriz Dan Rakyat Kedah...

Sunday, January 13, 2013

EKSKLUSIF #KL112: ORANG ASLI GRIK MENGAKU DIUPAH RM30 DAN "ROUND" KL..!!!


Semalam, aku ada lepak di KL Central sekejap tengok gelagat puak-puak Himpunan Shamsidar 1.0 ni... Dan aku ternampak sekumpulan orang asal (orang asli) yang baru turun dari bas kat terminal KL Central tu...

Rupanya, puak-puaka Pakatan Haram ni puas pujuk orang-orang asal ni untuk datang join depa di himpunan semalam...Depa datang seramai 44 orang semuanya...cukup 1 bas diangkut termasuk kanak-kanak...

Nak tahu macamana depa "mainkan" orang-orang asal dari Grik ni?


Depa tabur duit! Depa diupah seorang RM30 dan akan dibawa pusing-pusing KL selain diberikan penginapan percuma..!!! Bukan aku yang kata...depa yang mengaku macam tu masa aku tanya depa semalam...

Mula-mula, depa disuruh tunggu di KL Central tu selepas turun dari bas. Kononnya nak tunggu Ambiga datang. Punya la lama depa tunggu dari pukul 9 pagi sampai pukul 11 pagi..2 jam! Selamba je Unit Anal..ehhh silapp..Unit Amal datang bagitau Ambiga tak jadi datang situ...

Depa kemudiannya diarahkan untuk berkawat bersama Unit Anal..ehhh silap lagi.. Unit Amal untuk menuju ke Little India di Brickfields yang terletak kira-kira 1.5 km dari KL Central...Jalan kaki tengah panasssss..!!!

Sampai kat Little India, depa dipaksa melepak pulak dengan puak-puak gangster India kat situ. Orang India kat Little India tu semua marah-marah kat puak-puak Pakatan Haram tu sebab depa semua sokong Najib yang banyak berjasa kat depa...

Lepas dipaksa melepak kat Little India, depa dipaksa pulak berarak dari situ ke Stadium Merdeka. Mungkin itu la kot janji Pakatan Haram yang kata nak bawak orang-orang asal ni round-round di KL..!!!

Aku tak tahu la apa nak jadi dengan puak-puak Pakatan Haram ni. Depa "mainkan" orang-orang asal tu selamba jer. Kalau hangpa teringin nak "kena main" dengan Pakatan Haram, ikut la cakap dan percaya la lagi kat janji depa....

2 comments:

Jijan Mali said...

Diharapkan orang-orang asal ni lebih berhati-hati dimasa depan agar tidak ditipu sekali lagi oleh PR dan Unit Anal...eh silap...Unit Amal PAS-pis-pus.

Jijan Mali said...

Diharapkan orang-orang asal ni lebih berhati-hati dimasa depan agar tidak ditipu sekali lagi oleh PR dan Unit Anal...eh silap...Unit Amal PAS-pis-pus.