Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Bila Kak Su Bersuara... Heh!

Wednesday, December 19, 2012

LAGI UPDATE TERKINI GADUH MELAYU-INDIA DI SUNGAI PETANI..!!!





Berikut adalah info terbaru tentang pergaduhan yang dikatakan berlaku di antara bangsa Melayu dan kaum India di Sungai Petani. Kononnya makin parah???!!!



Cehhhh..!!! Nampak sangat menipunya...!!! Mana ada jadi apa-apa pun...Berapa kali aku nak cerita? Heh!

Ada segelintir pihak dalam Facebook yang suka menokok tambah pergaduhan budak-budak ni. Budak-budak ni baru nak belajar bertumbuk. Letih bertumbuk nanti, depa penat, senang la sikit polis nak sumbat depa dalam lokap...

Yang peliknya, ada jugak di kalangan kita yang suka jadi "batu api". Entah apa untungnya jadi "batu api" tu pun aku tak tau... depa suka berlaku pergaduhan antara kaum kot?

Untuk makluman semua, pihak polis kini sedang menggunakan pakar IT depa untuk mengesan "tukang tokok tambah" ni. Depa ni boleh ditahan bila-bila masa saja nanti...heh! 

Tu laaa...lain kali, cerita la benda yang benar dan betul. Yang nak pi tokok tambah cerita tu apahal? Suka sangat menipu? Suka sangat huru-hara? Semua tu style PAS, PKR dan DAP.. Hangpa suka sangat ikut perangai buruk depa tu..??? Heh!

3 comments:

Anonymous said...

Kita tunggu siapa yg kena tahan..kat situ kita akan tahu BARUA tersebut....

Anonymous said...

Melayu sama india bole ngam. Cina dap hanya bole ngam sama cina dap dan pas pok nik saja.

Ada said...

tak ada masalah dah selesai, ingat gaduh politik,