Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, November 9, 2012

EKSKLUSIF DARI KEDAH..!!! "BELOGGER" UPAHAN PAS SAKIT HATI KAT TOK BASHAH..!!! HEH..!!!

Tok Bashah semakin menyengaattttt..!!! Heh! Blogger PAS dah takut..!!!
Marah betoi puak-puak blogger PAS Kedah bila Tok Bashah kata puak-puak PAS ni hanya tau berceramah saja dalam hidup depa. Kenyataan Tok Bashah tu betoi-betoi "menghiris hati" depa sampai depa terpaksa tulis dalam blog... heh!

Awat yang marah sangat tu cekkkk...? Terasa pedasss ka? Heh!

Depa kata, pemimpin PAS Kedah memang hanya tau berceramah sebab depa dok dedahkan penyelewengan Kerajaan UMNO/BN Kedah sebelum ni. Heh!

Betoi ka ada penyelewengan? Atau depa yang sengaja "mereka cipta" penyelewangan tu? Kalau betoi la ada penyelewengan, awat depa tak report polis atau SPRM? Heh?!

Setahu aku, depa dah report dah kat SPRM. SPRM pun dah selesai siasat. Masalahnya, hasil dari siasatan tu, semuanya tutup kes! Sebab? Sebabnya memang tak betoi la apa yang depa laporkan kat SPRM tu. Tuduhan palsu..!!! Biasalah PAS ni memang suka fitnah orang...

Jadi, apa yang depa dok ceramah kat rakyat Kedah selama ni? Apa lagi kalau bukan FITNAH dan tohmahan buruk! Dah memang fitnah jadi makanan orang-orang PAS ni...jadi nak buat lagu mana? Dah memang hobi depa sejak dahulu kala...heh!

Tapi takpa laaa... Aku yakin, rakyat Kedah ni celik-celik belaka. Depa tak mudah tertipu dengan ceramah fitnah PAS tu. Dari PAS lahir, sampai la sekarang ni, rakyat tak yakin pun dengan ceramah depa yang ntahapahapa tu...

Jadi, jangan la kecik hati dengan kata-kata Tok Bashah tu. Memang betoi la kata Tok Bashah. PAS memang hanya tau ceramah, tapi tak reti buat kerja..! Heh! Terima la kenyataan tu seadanya...heh!      

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!