Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, October 18, 2012

Pelajar Cina Malaysia Rakam Aksi Porno Sendiri..!?


Generasi muda kaum Cina sekarang ni dah tak macam generasi muda Cina zaman dulu. Sekarang ni diorang dah terlebih advance. Mungkin disebabkan terpengaruh dengan simptom LGBT yang dipelopori Ambiga...

Jadi tak hairan la kalau kita tengok ramai jugak generasi muda kaum Cina ikut sama berdemo ketika Bershit 3.0 tempohari...kan?

Buktinya? Nah..tengok kat bawah ni bagaimana rosaknya generasi muda Cina bila terjebak dengan LGBT...heh! Jangan marah aaaa...

Blog Porno: Pelajar Malaysia Berdepan Tindakan Disiplin

PETALING JAYA- Pelajar Malaysia yang memuat naik gambar bogelnya bersama teman wanitanya di blognya bakal berhadapan dengan inkuiri disiplin.

Menurut National University of Singapore (NUS), pemegang biasiswa Asean, Alvin Tan Jye Lee telah diberikan surat tunjuk sebab sebelum sebuah jawatankuasa mengambil tindakan lanjut terhadapnya.

The Straits Times of Singapore melaporkan , Jurucakap NUS berkata, Tan yang juga pelajar jurusan undang-undang tidak menerima biasiswa berkenaan kerana dia sedang bercuti.

Tan telah dinasihatkan agar membuang semua gambar dan video yang dimuatnaik sebelum ini.

Blog Porno: Pelajar Malaysia Berdepan Tindakan Disiplin

Jurucakap itu berkata pihak universiti mempunyai proses pemilihan ketat terhadap penerima-penerima biasiswa berdasarkan pencapaian akademik mereka dan pencapaian peribadi.

“Ini bukan memberi bayangan bahawa semua sarjana-sarjana kami seperti dia (Tan).
“Kebanyakannya pelajar-pelajar kami memberi sumbangan yang bermakna terhadap komuniti NUS, “ katanya. - Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!