Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, October 20, 2012

PANASSSS..!!! ROZITA CHE WAN RAKAM GAMBAR BOGEL..???!!!


Ni apa benda ni? Kalau dah jadi pondan, tak payah la nak memalukan orang lain dengan berbogel dan mengaku diri tu Rozita Che Wan.

Tu laaa... Allah SWT tu dah firman dah dalam Al-Quran bahawa Dia melaknat golongan mutashabihin dan mutashabihat ni. Dan puak-puak Pakatan Haram tu pi sokong pulak puak-puak cam ni...

LGBT tu sebahagian dari hak yang dituntut puak-puak Pakatan Haram, dan tak hairan la kalau negara ni rosak pasal depa...!!!

GEMPAR: Rozita Che Wan Nafi Berbogel, Akui Ada ‘Pondan’ Menyerupai Dirinya!

KUALA LUMPUR –  Aktres Rozita Che Wan terkejut apabila ditanya mengenai gambar yang disiarkan portal murai.com.my ini.

Malah, pelakon Kiah Pekasam itu menafikan sekeras-kerasnya bahawa wanita di dalam foto berkenaan adalah dia.

“Saya tidak pernah bervideo chat. Saya pun tak tahu apakah itu video chat atau webcam.
“Saya sendiri tak tahu sama ada telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak.

“Jadi, terus-terang, saya tidak pernah berbuat perbuatan terkutuk seperti ini.

“Apatah lagi untuk mengaku bahawa gambar itu adalah gambar saya.

“Saya sendiri tidak pernah melihat gambar yang dimaksudkan itu. Inilah pertama kali saya mendengarnya.

“Lagipun pula, saya bukan muda lagi nak buat perkara sedemikian. Takkanlah saya sanggup nak buat benda seperti ini,” katanya ketika dihubungi murai.com.my, sebentar tadi.

Meneruskan penjelasan kepada murai.com.my, Rozita memberitahu gambar itu bukannya menggunakan teknik super impose kerana berkemungkinan besar ia adalah individu yang menyerupai wajahnya.

“Mungkin pelanduk dua serupa. Sekarang ini pun, saya difahamkan ramai wanita dan pondan menyerupai wajah saya.

“Sekali lagi, saya ingin memberitahu itu bukan gambar saya. Apapun, gambar ini disebarkan berkemungkinan besar ada pihak yang cemburu dan cuba menjatuhkan kerjaya saya.

“Apapun, terima kasih kerana memberitahu saya tentang hal ini untuk mengesahkannya. Ingat! Itu bukanlah diri saya ya,” jelasnya.

Difahamkan, gambar tersebut telah pun disiarkan disebuah laman blog pada awal tahun 2012.
Malah, wanita yang berada didalam gambar tersebut telah menjadi pujaan ramai kerana wajahnya menyerupai Rozita Che Wan. (Murai.com.my)

1 comment:

Anonymous said...

Rozita Che Pon menyamar jadi Che Ta ha....ha..ha sayangnya muka cun tapi batang dengan telur tergantung.....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!