Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, September 17, 2012

VIDEO PANASSS..!!! APA KORANG RASA KALAU ADIK KORANG KENA PUKUL, SEPAK DAN GUNTING RAMBUT CAM NI?



Korang dah tengok video budak-budak betina kurang ajar ni? Entah la..kalau la aku ada kat tempat tu memang dah merasa dah pelempang aku ni...Aku actually memang pantang dengan bebudak kurang ajar ni...

Cuba korang bayangkan kalau yang kena pukul, terajang dan kena gunting rambut tu adik korang ke...kakak korang ke...saudara mara korang ke...awek korang ke...dan ada sangkut paut dengan korang la...apa korang rasa?

Entah la...korang pikir sendiri la apa tindakan terbaik untuk kes ni...kalau aku..heh! Dah tentu kena dahhhh...heh!

2 comments:

nahaf said...

assalamualaikum tuan.. video ini video lma dn berlaku di tempat sya. bdak yg kne pukul dn gunting rambut tu dikhabarkan suka memburukakn kawanya di blkg tp baik bkn main di dpn. mereka yg memukul tu pun dh kne tindakan dri pihak sekolah..

nahaf said...

assalam... utk pengetahuan tuan video ini rakaman lma dn berlaku di tempat sya. bdak yg dipukul tu dikatakan suka memburukan rakanya di belakang tp di depan bukan main baik lg.yg memukul tu pun sudah dkenakan tindakan disiplin dn dh sekolah semula pun....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!