Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, September 4, 2012

TANDA AKHIR ZAMAN: MAYAT WANITA DIGALI DAN DIROGOL...



Wanita di bawah ini telah dibunuh dan mayatnya telah dibedah. Selepas itu beliau ditanam di kubur yang ditetapkan. 
Kemudian, entah ada mamat mana yang sangap sangat dekat beliau pergi korek balik mayat beliau lalu rogol puas-puas. 
Hobi merogol mayat dipanggil sebagai necrophilia dalam bahasa penjajah. - Malaysia Instinct
Macam-macam perkara gila yang berlaku. Ini membuktikan kita benar-benar umat akhir zaman...

Rasulullah SAW pun dah bersabda bahawa baginda merupakan Rasul bagi umat akhir zaman. Sabda Rasulullah tu dibuat kira-kira lebih 1400 tahun lalu...sekarang?

Padanlah peliwat pun boleh bebas berkeliaran jadi agen yahudi  kat Malaysia ni...Umat Islam pulak tolak saudara seagamanya dan lebih suka bersekutu dengan "syaitan"...

...maka ketawalah "syaitan-syaitan" itu terbahak-bahakkkk....kan?

P/s: Korang sedar tak? Dah lama aku perjuangkan agar umat Islam bersatu...tapi pak-pak lebai PAS ramai yang degil..!!!

1 comment:

Anonymous said...

bertambah banyak pertunjuk yang diberikan oleh Allah SWT dalam banyak aspek,tetapi sekiranya mata hati kita buta maka bertambahlah gelaplah masa hadapan kita.hanya kepada sesiapa yang diberi pertunjuk oleh Allah SWT maka bertambah takut dan bertambah kuat beriman lah hambanya itu.sebagai renongan bagi untuk kita semua.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!