Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, September 8, 2012

PEDAS BERAPI..!!! AJK PAS PUSAT IDRIS AHMAD KENA "TAMPAR"...!!!

Sama Perangai - Li Guan Eng

Sekiranya saya ditakdirkan Allah menjadi ayah kepada AJK PAS Pusat, Idris, sudah tentu saya akan tempeleng kepalanya berkali-kali dan malu terhadap seluruh rakyat Malaysia berikutan kebodohannya yang alang bukan kepalang.

Idris Ahmad baru-baru ini mendakwa bahawa kebiadapan rakyat di negara ini disebabkan oleh UMNO yang kononnya menjadi “guru” yang mengajar masyarakat untuk bertindak kurang ajar sedemikian.

Mengulas mengenai kebiadapan remaja-remaja yang bekelakuan tidak senonoh pada malam Ambang Merdeka baru-baru ini, Idris meroyan menyalahkan Utusan Malaysia dan penceramah UMNO yang menyiarkan gambar lucah yang dikaitkan dengan Anwar Ibrahim dan Azmin Ali.

Dia turut membela “tokong” tersohor di Pulau Pinang, Lim Guan Eng, yang kononnya menjadi “mangsa” dipijak gambar tidak lama dulu.

Kadang-kadang, saya rasa agak sedih apabila PAS dikurniakan beberapa pemimpin yang dungu seperti Idris Ahmad, Mahfuz Omar dan mereka yang seangkatan dengan mereka.

Bukan apa, tidakkah mereka sedar bahawa gambar-gambar yang dikaitkan dengan Anwar itu telah disahkan oleh pakar-pakar forensik bahawa lelaki tersebut adalah 99% menyerupai Ketua Pembangkang itu?

Bersumberkan dari peralatan teknologi dan masalah tersebut dirungkaikan oleh pakar-pakar yang sememangnya “ahli” di dalam bidang tersebut, apakah fakta tersebut boleh dinafikan oleh seorang ahli politik yang “buta” teknologi sepertinya?

Begitu juga dengan gambar Azmin, baju yang dipakai Timbalan Presiden PKR itu begitu “familiar” dan pernah “madu” Anwar itu dirakamkan memakai baju kemeja yang serupa warna, sifat dan coraknya.

Apakah UMNO yang suruh Anwar melakukan perkara tidak senonoh melanggan “China Doll”?
Dan apakah UMNO juga yang menetapkan supaya Azmin mengenakan kemeja yang sama seperti yang dipakai lelaki yang “diaiskrimkan” itu?

Paling teruk ialah apabila bekas Ketua Penerangan PAS itu membela Guan Eng yang konon-konon gambarnya telah dipijak oleh orang-orang UMNO.

Persoalannya, apakah para penyokong UMNO sengaja suka-suka tanpa sebab memijak gambar pemimpin pujaan Idris yang begitu terkenal dengan ketebalan sifat chauvinis ultra kiasu dan komunisme itu?

Cuba Idris lihat gambar ini dan fikirkan tentang punca sebenar mengapa gambar Guan Eng dipijak oleh para penyokong UMNO!

 Rasanya mahu saja saya “tenyeh-tenyeh” muka Idris Ahmad dengan gambar yang memaparkan Guan Eng memijak gambar-gambar musuh politiknya sambil menari “twist” di atas..!!!

Sebenarnya, Anwarlah “mahaguru” sebenar yang mengajar rakyat di negara ini untuk melakukan sesuatu yang bertentangan dengan moral dan bila dia “kantoi”, dia tidak akan mengaku serta menyalahkan UMNO.

Begitu juga dengan “kekasihnya”, Azmin yang mungkin tidak mendapat layanan istimewa dari Shamsidar dan dikatakan menyimpan perempuan simpanan, tapi turut menyalahkan UMNO bila gambar skandal “aiskrim”nya itu disebarkan oleh “musuh politik”nya.

Lebih jijik lagi apabila Guan Eng dipercayai menjadi “sifu” kepada Sing Yee dengan mengajar gadis cina itu untuk bertindak liar memijak gambar individu yang tidak disukainya sesuka hati mempamerkan kebiadapan melampau kepada rakyat.

UMNO tidak pernaha mengajar rakyat menjadi biadap dan apa yang jelas, Pakatan Haramlah yang menjadi “MAHAGURU” kepada segelintir anak muda yang bertindak aggresif melakukan sesuatu yang bertentangan dengan Islam dan budaya ketimuran.

Sebelum Anwar terlepas dari penjara dan ketiga-tiga parti pembangkang itu belum bergabung, rasanya tidak ada rakyat Malaysia yang sebiadap para penyokong Pakatan Haram seperti hari ini.

Namun setelah Anwar pulang ke tanahair dari “buangan”nya dari negara Yahudi, segelintir rakyat Malaysia yang ekstrimis seolah-olah dilatih oleh Anwar, Azmin, Ambiga, DAP dan PAS untuk berlaku biadap serta kurang ajar di Malaysia.

Saya yakin ramai yang setuju dengan fakta ini, bukan?

Sumber: Mykmu.net

3 comments:

Anonymous said...

SETUJU

Anonymous said...

Dia ni perosak bangsa, otak senget, dia sekolah dulu, cikgu nya meroyan, sebat tu jadi macam ni. Bila becakap UMNO yang salah, dia tak tahu yang PAS ni sengal sepanjang masa. PAS ni makin lama makin senget, tunggu masa nak karam...Tungguuuuuuuuuu

madam roxa aloq staq said...

Bukan sekadar perumpamaan , bagai melepaskan anjing yg tersepit tapi bagaikan melepaskan ba** yg tersungkur dlm lubang taek...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!