Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, September 25, 2012

TERKINI #PRKampuss..!!! MAHASISWA PRO PEMBANGKANG KOMA DIBELASAH GENG SENDIRI..??? @RazaliIbrahim @HishamuddinH2O


Aku dapat tahu dari seorang sahabat bahawa Pengerusi Pro-Menipu di UM telah Erdikoup Lakip Sediyanto telah dipukul sehingga koma dan patah sana sini. Teruk tu bebbb...sampai koma!

Diorang kata Erdikoup telah diugut kat rumah sewa dia sebelum tu dan diorang tak kenal pun siapa yang ugut mamat tu. Lepas tu orang yang ugut tu blah naik kereta Wira kaler merah. 

Tapi pelikjnya, dia tak pasti pulak no plate kereta tu...logik ke? Diorang pun pegi buat report polis...

Tetiba pulak ada khabar kata dia kena pukul sampai koma. Sapa yang pukul dia sampai koma? Heh! Betul ke kena pukul ni? Atau dia suruh bebudak ProM pukul dia untuk raih simpati..?

Bukan apa..aku teringat dulu ada sorang budak pompuan Pro M tu..Mastura namanya. Kononnya dia dikidnap sampai 3-4 hari tak dapat dikesan. Tetiba diorang jumpa budak tu dalam surau..Lepas tu diorang tuduh pulak calon Aspirasi Mahasiswa yang kidnap! Heh!

Sekarang ni puak-puak Pakatan Haram ni makin "advance" dalam taktik menipu ni. Diorang tunggu UMNO/BN serang diorang, tapi UMNO/BN tak serang pun secara fizikal dan perkara tu buat diorang mati akal...

Diorang provoke gila-gila pun UMNO/BN buat cool je. Akhirnya, diorang terpaksa upah geng sendiri untuk pukul diorang. Heh! Gila...terdesak sangat ke nak menang wehhh??? Desperate?

Aku rasa, the same thing happened kat budak Mastura tu, dan the same thing happened kat Erdikoup tu.. semua tu wayang nak tarik simpati, lepas tu tuduh musuh politik diorang buat. Padahal bebudak Aspirasi Mahasiswa tu tengah sedap tidur kat bilik masing-masing...heh!

Aku pelik betul. Puak-puak Pakatan Haram ni memang suka menipu dan penyakit tu dah berjangkit pulak kat budak-budak pelapis Pakatan Haram di UM. Kalau dah dasar penipun tu memang penipu la jugak...Cit poraahhh la..politik murahan!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!