Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, September 17, 2012

MESTI TONTON..!!! LINTAS LANGSUNG ANWAR ANGKAT SUMPAH JADI "PM" SEMALAM..!!!



Lintas langsung semalam..Anwar angkat sumpah jadi PM....Mesti tontonnnn..!!! Inilah bukti-bukti terbaik untuk Anwar jadi PM...!!! Heh! Wajib tengok broooo..!!!

Kupasan sehari demi sehari...semuanya pasal 16 September..!!! 16 September dicemari Anwar Berahimmmm.. kenapa aku rasa macam nak baling kasut je kat Anwar nihhh...???

1 comment:

Anonymous said...

masa budak-budak dulu masa studen memang cara nya boleh dipercayai,malang apabila telah duduk dalam kerjaan barulah beliau kenal apa itu "life", duit mula lumayan maka Allah test dia dengan perkenalkan dengan kemewahan dunia(masuk semua)maka hamba ini telah lupa diri.Maka syaitan pun ambil kesempatan melalui kawan sama ada baik atau nakal menunjukan jalan hiburan yang amat tertarik pada orang yang baru kenal apa itu enjoy,enjoy dan berterusan sahingga lupa semua nikmat diberi Allah SWT.Bila kena tarik balik maka fikiran tak dapat mengawal diri,nafsu kesenangan tadi mengawal diri dan jadilah haru biru.nasib badan.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!