Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, September 19, 2012

GAMBAR PANASSS PENERBIT FILEM INNOCENCE OF MUSLIMS..!!!


Kalau korang nak tahu inilah gambar lelaki keparat yang menerbitkan filem Innocence Of Muslims yang mencetus kemarahan ramai tu. Rasa macam nak sepak muka dia, kan?

Gambar ni dia kantoi bergambar dengan Anna Gurji yang berlakon sebagai anak perempuan Rasullah SAW dalam filem tu. Gatal macam haram je. Awek tu tengok kamera, dia sebok tengok awek tu pulak..entah apa dalam otak dia time tu...

Nama sebenar lelaki haram jadah ni ialah Nakoula Basseley Nakoula dan dia berumur 55 tahun.

Aku cuma nak tanya, kalau mamat ni lalu depan korang, apa yang akan korang buat kat dia? Korang pijak gambar pemimpin agama Islam, tapi gambar mamat ni korang taknak pijak pulak! Dasar PAS bodo..!!!

Mamat ni kononnya nak sorok muka dan taknak expose. Last-last kantoi jugak! Cuba tengok gambar kat bawah ni...rasa macam nak tembak je!


No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!