Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

  • Rakyat Diminta Jauhi DAP - Menteri di Jabatan Perdana Menteri Tan Sri Joseph Kurup melabelkan parti DAP sebagai 'raja putar belit' yang menggerunkan dan perlu dijauhi rakyat. Belia...
    41 minutes ago

Thursday, September 27, 2012

BUDGET 2014: SILA TUNGGU ULASAN PAKAR BUDGET "MAHFUZ & IDRIS AHMAD"...HEH!


Adehhhh...So sorry... Saya memang letih sangat lately... Ke hulu ke hilir kerja. Dan sebab tu la posting agak berkecamuk sejak kebelakangan ni...

Anyway, saya akan cuba stabilkan apa yang patut lepas ni. Kerja dan perjuangan perlu seiring. Apatah lagi dah dekat dengan general election ni...

Esok, PM bentang budget di Parlimen. Aku rasa memang ramai yang akan beri perhatian penuh kat budget tu. Pembangkang akan serang budget tu macam "skrip" biasa diorang. Walau bagus macamana pun budget tu, pembangkang akan tetap serang punya...heh!

Dah memang dasar Pakatan Haram macam tu. Bangkang apa saja yang keluar dari Kerajaan BN, no matter what. Heh! Memang macam haram perangai diorang, kan?

Apapun, kita tunggu je pembentangan budget esok. Last year, memang saya cover directly budget tahun lepas. Siap buat timeline lagi, heh! Tapi memandangkan kali ni saya takde kat KL..maka saya cover dari jauh je la...heheheheeee...

Tapi yang paling saya tunggu ialah reaksi dari puak-puak pembangkang, especially dari Mahfuz Omar. Heh! Dia ni "pakar budget" nihhh...heh! Tak pun Idris Ahmad...dua-dua orang ni memang "pakar ekonom dunia", tak pernah miss serang budget every year...!!! Heh!

2 comments:

Jijan Mali said...

Mahfuz 'Bean' geti ke tengok/baca budget ni.....mushkil, mushkil....

Anonymous said...

Dua2 ni memang hebat semuanya depa tau kalu tak percaya tengoklah nanti he heeee.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!