Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, September 24, 2012

AMARAN 18SG..!!! FACEBOOKER PERLU BACA BERITA INI...

Ni kisah benar pasal laki bini. Pelik aku, pasal FACEBOOK pun kena belasah ke? Bukannya laki dia tu menggatal pun..mintak tolong sikit pun kena belasah dengan pisau! Gigit telinga suami pulak tu! Ishhhh..!!! Ada jugak pompuan macam ni...

Kena Belasah Dengan Bini Pasal FB

 

Berikut adalah bahan berita yang diterjemah dari sumber Borneo Post Online. Tajuk di atas kami yang beri.

Kesian betul kat lelaki ni, kena belasah dengan bini dia pasal nak belajar guna Facebook.

SIBU: Seorang lelaki membuat laporan polis terhadap isterinya yang didakwa mencederakan dirinya di rumah mereka di Jalan Tong Sang, di sini, pukul 1 tengahari semalam.

Lelaki dalam lingkungan usia 30-an itu berkata, isterinya dalam usia 20-an adalah pengguna Facebook yang kerap sejak kebelakangan ini, dan menjadi sangat marah serta kecewa apabila dia mahu belajar mengenai laman web sosial itu.

“Dia menolak saya dan berkata dia mahu bercerai,” katanya.

Menurut lelaki berkenaan, selepas kejadian itu, isterinya berlari masuk ke dalam sebuah bilik dan kemudiannya kembali dengan sebilah pisau di tangannya.

Wanita itu kemudiannya didakwa telah menyerang suaminya dengan pisau berkenaan dan turut mengigit telinga lelaki itu.

Lelaki itu berkata, dia kemudian melarikan diri menggunakan motosikal dan menuju terus ke balai polis.

Polis kemudian bertindak membawanya ke hospital di mana dia menerima beberapa jahitan.

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!