Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, August 14, 2012

TERKINI..!!! PASANGAN GAY NAFIKAN ANWAR DIJEMPUT..??? KAD UNDANGAN PALSU..???


http://dukeofumno.blogspot.com/

Pelik jugak bila aku dapat email yang mengatakan Anwar dijemput ke Majlis Resepsi Perkahwinan GAY "contoh" di Malaysia ni...heh!

Aku sebenarnya tak tahu sama ada kad undangan ni "tulen" atau tidak....

Nak tanya pada Anwar, dia nak jawab ke?...Sebab, Anwar selalunya marah-marah bila ditanya soalan sensitif begini. Dah la dia maki hamun, lepas tu dia marah kita macam-macam... korang ingat kes Omega, kan? Heh!

Tapi, memandangkan mahu mendapatkan kepastian, rasanya para wartawan di KL boleh pergi tanya pada dua-dua ekor GAY yang buat hal songsang kat Malaysia ni. Depa ada jemput Anwar ke?

Ngeo Boon Lin dan Phineas Newborn III perlu sahkan sama ada benar depa ada invite Anwar ke tidak ke majlis kenduri kahwin depa tempohari...heh! Bukan apa...sekadar nak tahu dan sahkan kebenaran saja...

Tapi, aku syak...mungkin Anwar akan cepat-cepat hubungi dua-dua ekor GAY tu dulu dan offer depa $$,$$$,$$$ atau "threesome", atau kedua-duanya sekali...sebagai "habuan" untuk nafikan kad undangan tuuu...heh!

http://dukeofumno.blogspot.com/

Biasa laaa..Anwar memang "pantas" dalam bab-bab sembunyikan "air mani" nihhh...heh! Kalau tidak, camana air mani Anwar tu boleh ada kat dalam bontot Saiful...? Heh! Azizah kasi air mani tu kat Saiful ke? Heh!

Errrr...dua-dua ekor GAY tu berani jawab ke tidak? Atau depa dah dibeli...? Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!