Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, August 13, 2012

TAK SENONOH..!!! ARTIS WANITA ISAP NENEN ARTIS WANITA DI BULAN PUASA..???


Cuba korang tengok betul-betul gambar ni... apa yang ada dalam otak korang? Macam minah artis ni tengah isap nenen artis sorang lagi tu kan? Heh!


Tengok pulak secara close-up....heh!


Dan sebenarnya...otak korang la yang KORUP..!!! Biru je yang ada dalam kepala korang...heh! 

Weiiii..ni bulan puasa la bebbb... agak-agak la... Ingat aku kaki porno macam puak-puak PAS tu ka..? Heh! Sorry la bebbbbbb...

1 comment:

Jules Idris said...

sedia maklum artis mmg golongan cetek akal tp marah apabila dikata sebegitu,golongan mereka je kita tengok galak melatah sedangkan.Gila perhatian...asal dari buat2 shingga jd habit. Mana de org putih, zimbabwe melatah, cuma ada di Malaysia, org melayu...byk golongan artis. Aku agak perempuan tu bukan nak nyonyot tetek kawan baju pink tu pun...yg betul2 tak kena si baju pink menjojolkan dadanya sampai begitu sekali & si minah pakai tudung yg buat sign peace depan mulut tu maknanya vagina dia terkatup....depa ni mmg golongan hina terkutuk tak tahu malu lagi gila perhatian & still marah apb org kata mereka mcm ni tp perbuatan mereka....tengoklah!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!