Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, August 5, 2012

SERIUS LAWAK..!!! BULU KETIAK JAGUH ANGKAT BERAT WANITA OLIMPIK LONDON JADI BAHAN..!!!

http://dukeofumno.blogspot.com/

Perghhh..!!! Serius aku ketawa tak hengat bila tengok gambar atlet angkat berat Olimpik ni. Agak-agak la..cukur la bulu ketiak tu...malu la sikit...cover la sikit wehhhh..!!! 

Dia tu atlet angkat berat. Kalau tak cukur bulu ketiak, confirm nampak clear la bulu ketiak yang berserabai tuuuuu..!! Lain la kalau dia atlet hoki kaaa... 

Ishhhh...memalukan Austolia sungguhhh..!!! Malu kanggaroo kat sana..!!! Heh! So aku nak pesan la kepada atlet angkat berat Malaysia, sama ada lelaki atau pompuan, cukur la ketiak tu sebelum bertanding...Jangan kasi malu Malaysia aaaaa... 


Angkat Berat Wanita Olimpik…Bila Bulu Ketiak Jadi Bahan Bualan

http://dukeofumno.blogspot.com/


Namanya Seen Lee, 29, jaguh angkat berat yang mewakili negaranya, Australia dalam Olimpik 2012
Bertanding dalam kategori 63 kilogram, Lee nampaknya gagal dalam percubaan mengangkat besi seberat 106 kilogram (snatch).

Namun yang menjadi perbualan di dalam FB dan Twitter bukannya kekalahannya itu, tetapi ketiaknya yang dipenuhi bulu!

Malah ia menjadi bahan lawak dalam internet.


http://dukeofumno.blogspot.com/


Tidak diketahui mengapa Lee memilih untuk membiarkan bulu ketiaknya ‘merimbun’ daripada mencukurnya seperti mana kebanyakan atlit wanita lain dalam sukan tersebut.

Untuk rekod, Lee adalah pemegang rekod angkat berat di negaranya dan merupakan seorang jurutera.
Yang pasti, kehadirannya di Manchester telah mencetuskan ‘fenomena’ tersendiri…ya, dengan caranya yang juga tersendiri! – Mynewshub.my

2 comments:

Anonymous said...

Salam bro. boleh pautkan blog saya...I love UMNO.

http://anti-belot.blogspot.com/

Anonymous said...

puiiii..umngok...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!