Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, August 29, 2012

SANUSI SETPOL..!!! Aku Lanjutkan Tempoh Untuk Hang...Bukan Apa..Kesiannnn...


Memandangkan Sanusi Setpol belum jawab lagi soalan aku pasal kontrak tu dan mungkin dia dok tengah sebok cari dokumen-dokumen tu, maka aku lanjutkan lagi tempoh untuk dia cari jawapan tu...

Aku ada task penting sampai 10 September ni...so aku kasi masa kat dia sampai 12 September ni...

Bukan apa...kesian la jugak kat dia...dokumen tu dah berusia lebih 2 tahun dah...clue-clue aku dah kasi...so pandai-pandai la dia cari dokumen kontrak tu...

Selamatkan Azizan bebbbb...!!!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!