Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, August 8, 2012

PANASSSS..!!! NI APA CERITA NI HAIRIE OTHMAN..?!!!


Menarik betul perangai "Leftenan Adnan"...Tak padan dari mai hulu Kedah nunnnn..heh! Baik sungguh budi bicaranya lepas masuk PAS...mungkin dia dah ditarbiyah Nik Aziz kot? Heh!

Cuba tengok kat atas tu...macam ni ke yang dikatakan "berhijrah ke arah Islam"? Heh!

Apa pendapat hangpa semua? Hairie Othman ni berhijrah ke arah Islam atau ke arah PAS? Aku rasa dia lebih berhijrah ke arah PAS kot nooooo..! Heh!


Lu pikir sendiri la "lefttenan Adnan" oiiiii..! Heh! Patut pun teruk dia kena balun dengan peminat!!! Heh!

4 comments:

nasirwise said...

Salam sejahtera tuan puan. Sila layarilah nasirwise.blogspot.com untuk bertukar tukar fikiran dan pandangan dan sila `like’ facebook `sepadu soccer’ sebagai tanda sokong sukan bola sepak remaja. Bantu sebarkan kepada rakan-rakan anda.

nasirwise said...

Haram, berdosa undi DAP (Utusan Malaysia 7 Ogos 2012)
Sekadar pandangan....
Penulis ingin memtik laporan akhbar yang melaporkan seprti dibawah:-
`KOTA BHARU 7 Ogos - Adalah haram dan berdosa untuk umat Islam menyokong DAP yang secara terang-terangan menentang penubuhan negara Islam serta pelaksanaan hukum hudud.
Pengasas Pondok Geting, Tumpat, Abdullah Sa'amah berkata, umat Islam juga tidak boleh menyokong mana-mana pihak yang bekerjasama atau menjalin pakatan dengan DAP pada pilihan raya kerana sokongan itu akan turut membawa kemenangan kepada DAP.’
Saranan dan pendapat Pengasas Pondok Geting Tumpat ini pasti mendapat maklumbalas dari pihak PAS khasnya dengan mengeluarkan `fatwa’ yang menghalalkan ahli PAS mengundi DAP dan atau kumpulannya. Ini di buat supaya rakyat Islam akan menjadi was-was dan akan timbul cerita Pengasas Pondok Geting tersebut dibayar oleh UMNO/BN. Ustaz Abdullah ada dendam kesumat terhadap Tok Guru Nik Aziz.
Saya kuatir saraan ini tidak diambil berat oleh pengikut PAS dan yang lebih menyedihkan ianya di laporkan oleh UTUSAN MALAYSIA, yang pada presepsi pengikut PAS adalah PEMFITNAH TERBESAR di Malaysia. Pengikut PAS akan menolak terus saraan tersebut walaupun saraan tersebut adalah betul.
Pandangan saya saraan haram dan berdosa mengundi DAP ini mesti disampaikan kepada pengikut PAS secara direct (macamana?) selain daripada maklumat tambahan kepada rakyat Malaysia yang `silent majoriti’. Utusan Malaysia sensatif kepada pengikut PR. BN perlu mencari jalan yang sesuai menyembarkan saranan tersebut.
Ikhlas dari
Nasirwise.blogspot.com

nasirwise said...

Pelakon Hairie Othman Tidak Menolak Kemungkinan Bertanding PRU

Sekadar pandangan….

Tahniah kerana Hairie telah berubah daripada seorang pelaku salah khalwat kepada seorang yang berparti PAS. Sekurang kurangnya syurga PAS telah menanti Hairie kelak..

Dayang Ku Intan, yang selalu ke Jalan Belibis, Taman Perling, Johor bahru juga telah berhijrah.. Kalau dulu suami dan beliau mengusahakan Kelab Dangdut, kini beliau telah menjadi lebih baik peribadinya. Cukuplah dengan dugaan Allah. Lebih baik beliau jaga anak istemewa dengan baik daripada berceramah menyakiti puak lain dan bercakap pasal ekonomi Johor pulak..

Ikhlas dari
Nasirwise.blogspot.com

Anonymous said...

Ya Allah... Aku berlepas diri dari manusia2 yang mempunyai mulut serta akal yang menghina sesama Islam...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!