Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, August 13, 2012

PANASSS..!!! ATLET WANITA SELAMBA LONDEH TUKAR SELUAR DALAM DEPAN ORANG RAMAI...



Adehhh..!!! Tak senonoh betul..! Ada ke patut dia londehkan seluar dalam kat depan orang ramai macam tu je? Bila dah kena rakam macam ni..sapa yang malu?

Apa pun, dah hampir 1 juta orang tengok atlet heptatlon dari Republik Chech ni tukar seluar dalam. Tetiba je minah ni glamour...padahal, ramai lagi atlet yang lebih glamour dan cun...

Tapi tu la...glamour pasal "kantoi tukar seluar dalam kat public"...memang memalukan laa..! Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!