Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, August 15, 2012

LEPAS BALIK UMRAH, ARTIS MENARI TIANG DI TRAFIC LIGHT..!!!


Korang kenal dengan nama JUPE tak? Julia Perez..? Alaaaa...artis Indon yang buah dada "dabomb" tu...! Kenal?

Dia baru balik umrah..kan? Heh! Tapi lepas balik umrah, dia terpaksa menari tiang pulakkk..!!! Semuanya gara-gara Twitter..!!! Adehhhh...dosa tetap dosa...heh!

Baru Balik Umrah, Pergi Menari Tiang….Apalah Nak Jadi….

Selebriti terkenal dari Indonesia, Julia Perez ataupun Jupe, baru pulang dari menunaikan umrah bulan lepas.

Mungkin sudah menjadi perkara biasa bagi Jupe, melakukan perkara yang pelik bukan lagi satu masalah baginya.

Terbaru dia telah menari ala ‘striptease’ di sebuah tiang lampu di Gatot Subroto, Jakarta Selatan.
Menurut laporan detikoto, perkara ini dilakukan oleh Jupe kerana dia mahu menunaikan nazar (janji) yang telah dibuatnya sebelum ini.

Jupe dalam kenyataannya sebelum ini berkata, “Kalau saya sampai satu juta follower di Twitter saya akan strip di lampu merah.”

Dan 7 Ogos menjadi saksi apabila pengikut Jupe di laman Twitter-nya telahpun mencapai 1 juta. Aksi Jupe yang mengghairahkan itu telah menarik pandangan ramai pengguna lalulintas, namun tiada kemalangan dilaporkan.

Walaubagaimanapun, Jupe turut memberitahu dia merasa malu untuk melakukan perkara itu namun dia harus mengotakan janjinya agak tidak dianggap penipu oleh peminatnya.

“Saya nggak mau dibilang bohong. Takut saya dibilang sarap.” - Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!