Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, August 26, 2012

LAWAK PAGI INI...PAS Bakal Hilang Kerusi Parlimen Titiwangsa..!!!


Adehhh..!!! Aku dengar Nurul Izzah nak lari bertanding kat Parlimen Titiwangsa kali ni...

Tu kawasan Allahyarhamah Dr. Lo' Lo' tu...kubu PAS...

Zailah pun dah lama dok target nak take over Parlimen tu...

Tetiba je "anak papa" nak rampas dari PAS...heh!

PAS nak bagi ke kawasan PAS "mampu menang" tu? Hah?!

1 comment:

Anonymous said...

sorilah nak bagi kat anak papa tu undi. dulu dr lolo menang pun sebab org melayu tengah marah. sekarang ni semua yg undi pas first time dulu takkan undi lagi sebab yg dah berkali2 undi pas pun dah tukar arah. kali ni depa takkan undi pas lagi! letak pkr lagilah orang tak hingin!

pengundi titiwangsa

Bila Kak Su Bersuara... Heh!