Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, August 17, 2012

HANGAT..!!! Artis Melenting Ditegur Berpakaian Seksi Di Bulan Ramadhan..!!!


Ni aku nak tegur la sikit artis pompuan ni, Ainul Aishah namanya. Sedap namanya. Tapi minah ni melenting pulak bila ditegur berpakaian seksi. Di bulan Ramadhan pulak tu...!

Bukan apa...minah ni tak la glamour sangat dulu. Dia ada berlakon bawah arahan David Teo dulu. Tapi dia dah quit berlakon dan bukak perniagaan Tutti Frutti. Alaaaa...business franchise bawah anak perempuan Tan Sri Nasimuddin tu, Nadia...

 

Dia pakai baju takde lengan..seksi la jugak tu. Nampak apa yang tak patut. Lepas tu dia publish pulak kat public. Bila peminat tegur supaya berpakaian lebih sopan sempena di bulan Ramadhan, dia melenting pulakkkkk...!!!

Adoih la..!!! Memang la hang tu lawa Aishah oiii.. Tapi kalau lawa di luar saja, di dalam tu hodoh, siapa nak respect hang? Hah? 

Jadi, dalam bulan Ramadhan ni, cari la keberkatan dan rahmat dari Allah. Bila ditegur tu patutnya ucapkan la terima kasih dan belajar la dari kesilapan...

P/s: Risau jugak kalau malaikat tanya dia nanti berapa kali dia solat fardhu sehari..? Dia melenting tak..??? Terawikh tak payah tanya laaaahhhh....heh!

1 comment:

Anonymous said...

Islam mana yang dua ekoq tu ikut sampai nak tegur orang publicly? Bodoh...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!