Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, August 3, 2012

BREAKING NEWS PENTING..!!! INILAH WAJAH KANAK-KANAK MATI DIDERA..TOLONG SEBARKAN...

Astaghfirullahil Azim...sebak aku tengok wajah kanak-kanak yang dah jadi mayat ni. Apa salah dia sehingga didera sampai mati..??!!! 

Tak sangka...di bulan Ramadhan macam ni pun ada lagi manusia yang berhati lebih hina dan jijik dari binatang...setan laknatullah betoi..!!! 

Aku harap semua umat Islam sebarkan berita ni...insyaAllah...

Sebarkan: Wajah Kanak-kanak Mati Didera

Kanak-kanak ini dianggarakan berusia antara tujuh ke sepuluh tahun. Tidak ada sebarang maklumat lanjut mengenai dirinya.
Mengikut pihak polis, dia telah meninggal dunia selepas dihantar oleh seorang wanita ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia pada 28hb Julai 2012.

Pihak Polis dengan itu memohon kerjasama dan bantuan waris atau ahli keluarga kepada kanak-kanak yang didera itu agar tampil membantu siasatan.

Orang ramai yang mengenali mangsa bolehlah menyalurkan maklumat ke Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur ditalian 03- 21460522 samb. 597 atau mana-mana balai Polis yang berhampiran atau melalui Hotline Polis KL (Rakan Cop) di talian 03-21159999 atau SMS POLISKL ke 32728.

Sebarkan maklumat dan nombor di atas bagi memudah usaha mengesan manusia kurang ajar yang mendera kanak-kanak ini sehingga mati dapat dikesan.

*Kepada manusia-manusia hina yang hidup dengan mendera kanak-kanak, admin harapkan anda mati dalam keperitan dan berdoa agar tempat anda kelak adalah di neraka!

Sekiranya anda mengetahui mana-mana kes dera yang lain, sila hubungi polis atau talian Nur – 15 999 - Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!