Thursday, July 5, 2012

TERPANASSS DARI KEDAH..!!! AZIZAN TUBUH PEJABAT TANAH SENDIRI..!!!


Sesuatu yang menakjubkan! Dengan hanya baru memerintah Kedah dalam masa 4 tahun, PAS Kedah kini mempunyai PEJABAT TANAH PARTI sendiri..!!!

Dalam ertikata lain, sebarang urusan berkenaan tanah di Kedah, rakyat tidak perlu lagi ke Pejabat Tanah Daerah kerana segala kuasanya adalah di bawah kuasa PEJABAT TANAH PAS PIS PUS...

Cuba tengok gambar di bawah...betul tak? Alamat Pejabat ADUN KUPANG, Cikgu Joe (wakil rakyat PAS la tuuu..!) sama alamat dengan PEJABAT JAWATANKUASA TANAH USAHA GUNUNG INAS tu, kan? Heh!

Alamat PEJABAT TANAH PAS PIS PUSSSS...!!!

Alamat boss PEJABAT TANAH PAS PIS PUSSSS..!!!
Sebab tu aku kata PAS dan ada pejabat tanah sendiri dan Pejabat Tanah Daerah yang ditadbir oleh KCS tu dah tak laku dahhhh..!!! PAS dah ada Tuan DO Tanah sendiri wehhh..!!!

Peliknya, bila pegi tanya pihak Pejabat Tanah Daerah, depa semua tak tau apa-apa tentang sebarang aktiviti yang dibuat oleh PEJABAT TANAH PAS tu...heh! Kira PAS buat secara "black market" la ni...macam kongsi gelap tuuuu...

Aku tak tau la berapa banyak dah tanah kat Kedah ni yang dibahagi-bahagikan oleh puak-puak PAS ni sesama sendiri. 

Dan aku tak tahu la dah berapa banyak duit rakyat yang memohon tanah depa kebassss..!!! Dan aku dengar, kat Baling tu dah ramai yang hilang dan rugi beribu ringgit..! Tak caya? Pergi tanya orang-orang kampung kat Kg Iboi tu...heh!

Paling best, duit orang PAS sendiri pun diorang kebasss..!!! Marah betul orang PAS yang kena tipu dengan PEJABAT TANAH PAS tu..duit lesap, tanah tak dapat wehhhh..!!!

Sumber gambar: Team Media Kedah

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!