Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, July 12, 2012

Psssssttt..!!! PAS KEDAH GEMPUR PUSAT HIBURAN DI SG. PETANI SEMALAM..???


Kesan dari pendedahan aku semalam, beberapa pihak dalam PAS tak dapat menahan rasa malu dan marah depa terhadap para kepimpinan PAS Kedah yang tak buat kerja makan gaji buta sambil goyang teloq di rumah masing-masing...

Maka depa pun kelam kabut semalam kumpul orang. Kononnya nak buat pemantauan pusat-pusat hiburan kat Sg Petani. Heh! Hangpa nak pantau gerakan sapa sebenarnya, pusat hiburan atau kami bloggers pro-UMNO? Heh!

Aku nak muntah, boleh? Dah 4 tahun perintah Kedah, lepas aku bongkarkan baru hangpa nak pi serbu pantau pusat-pusat hiburan tu? Kepala hotak hangpa! Patutnya hangpa pi serbu tukang bagi lesen tu..!!! Cepat pi demo guling atas jalan desak Exco Kerajaan Tempatan letak jawatan!

Tu pun kalau hangpa ada teloq laaaa... Errr...puak-puak PAS ni ada teloq? Heh! Ka hangpa semua bapuk macam Anwar Berahim?
Woi Aduka Taruna..terlepas pandang kepala bapak hang! Pusat hiburan tu 1km je dari Pusat Khidmat DUN Alor Mengkudu! Bingai la bagi alasan bodo lagu tu...hang ingat Dr. Ismail Salleh tu bodo dan buta ka? Dia celik laaaaa...
Kalau pantau pusat hiburan tu pun, apa yang hangpa boleh buat? Hangpa boleh bakar pusat hiburan tu? Depa ada lesen la bro...silap-silap hangpa yang "ke dalam" nanti. Errr..sapa yang bagi lesen? Heh! Takkan kerajaan UMNO/BN pulak kot...? Dah 4 tahun dah UMNO/BN tak kerja kat Wisma tu...heh!

Nak pantau kami? Heh! Sorry la bro. Kami tak pi tempat-tempat lagu tu. Tu semua kami trace sendiri je...gambar pun ambik dari Facebook..tolong promosi tempat-tempat "menarik" di DUN Alor Mengkudu...DUN bawah PAS la tu kan...heh! Kami tolong promosi sajaaaa...takkan marah kot?

Amcam semalam? Berapa ramai UNIT AMAL yang turun? Berapa banyak pusat hiburan yang hangpa dah bakar? 4? 5? 50? 400? Heh! Buat la apa pun hangpa nak..sekarang kan hangpa yang perintah Kedah.. lagi pun Kedah ni bapak hangpa yang punya...! Heh!

Cuma aku pesan, tak payah la nak kritik sangat dasar pusat hiburan tu. Pusat hiburan tu untuk golongan bukan Islam. Dulu BN memang benarkan dan luluskan lesen. Tapi hangpa kafirkan kami sebab semua tu...

Tapi sekarang ni hangpa pulak yang lebih-lebih sampai hilang kawalan? Heh! Mengata orang, PAS yang lebihhhh...!!! Heh! Malu kaaa..??? Oooo...baru tau rasa malu ka? Dulu masa kafirkan UMNO dulu tak rasa malu? Kepala bapak hangpa!

1 comment:

Anonymous said...

bangga sngat la dengan hang punya pendedahan.. piiiraaahhh... macam dia hebat sangat.. booo la weii... ***** **** **** ****!!!!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!