Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, July 30, 2012

PANAS DARI KEDAH..!!! LEMAN RAJA LAWAK PUN TAKUT KAT BLOGGER KEDAH..???

Sebenarnya, aku tak sangka bahawa TMK ni mampu menggegarkan dunia politik Kedah, khususnya pihak PAS dan cybertroopers upahan mereka. Lebih mengharukan lagi, Leman Raja Lawak yang baru masuk PAS sehari dua pun "bengang" kat Team Media Kedah..heh!

Antara puak PAS yang marah sangat dengan gerakan dan edisi bongkar TMK ialah Setpol MB Kedah, Sanusi Md Nor, Leman Raja Lawak, Zulkifli Yahya dan pemimpin-pemimpin PAS yang aktif cari bini muda dalam Facebook..!!! Heh!


Baru-baru ni, Leman maki hamun TMK. Katanya TMK bohong, fitnah dan dibayar untuk serang PAS di Kedah. Dia tuduh macam-macam kat atas tu kan..? Heh! Aku gelak jer..!!! Muahahahahaaaa..!!!

Dalam kenyataan Leman tu, satu haram pun takde fakta! Semuanya tuduhan dan makian saja. Heh! Aku rasa, Leman ni takdak point yang intelek atau ilmiah sikit pun dalam hujahnya. Dalam kata lain, dia ni boleh dikategorikan "otak sampah"...heh! Sorry la Leman..memang tu ja taraf hang...

Aku nak bagitau, TMK ni dianggotai oleh McTheory, Medan Tempur Kedah, Pisau Kedah, Aktivis Umno Pekan Naka, Dahlia B.Lada, Aiman Rosis, Nizam Wahab dan ramai lagi sahabat sahabat yang sanggup berjuang bersama bersama TMK. 

Aku pun termasuk jugak di dalam TMK. Tapi aku tak la hebat macam kawan-kawan aku kat atas tu...heh!

Kami tidak difund oleh sesiapa. Itu fakta. Kami bergerak sendiri. Kami guna duit, masa, tenaga dan kudrat sendiri. Kenapa? Sebab kami berjuang demi Islam, Melayu dan Tanah Melayu. Kami tak berjuang demi AGAMA PAS..!!! Heh!

Jadi, aku sarankan kepada Sanusi, Leman, Zul Yahya dan cybertroopers-cybertroopers upahannya supaya jawab dan berikan respon kepada isu-isu yang kami siarkan setiap hari di blog, facebook dan twitter kami. Setiap hari wehhhhh..!!!

Selama ni kami biaq saja PAS buat sesuka hati mak bapak depa kat Kedah. But enough is enough. Kami perlu bongkar dan londehkan segala kezaliman hangpa kat Kedah dan rakyatnya. Kami takkan berhenti dan perjuangan kami belum selesai...

Ingat...TMK akan terus menggegar PAS Kedah dan Pakatan Haram. Jangan harap hangpa boleh tidur mata terbuka lepas ni...tak lena malam la wehhhhhh..!!! Heh!

1 comment:

Ibnihajar777 said...

Duke of UMNO
Salam Hormat

To TMK:

Ayat Al-Kursi 10 Different Qiraat By Qari Mishary Al-Rashid Al Afasy

Inilah perjuangan yang dinanti-nantikan - PRU13

Salam Hormat

Bila Kak Su Bersuara... Heh!