Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, July 18, 2012

GEMPARRR..!!! TEAM MEDIA KEDAH DISERANG HARAKAHDAILY..!!!


Agak "menakutkan" apabila Harakahdaily menyiarkan berita mengenai Team Media Kedah. Lidah rasmi PAS itu mendakwa bahawa kami Team Media Kedah menyabitkan segala perkara buruk yang berlaku dengan PAS...

Lebih best lagi, kami dituduh telah dilatih oleh APCO di Janda Baik, Pahang! Heh!

Pertamanya, aku nak tanya, hangpa rasa betul ke apa yang dikatakan blogger "Kedahla" yang dipetik Harakahdaily tu..?

Untuk pengetahuan Harakahdaily dan Kedahla, aku tak pernah pun pi ke Janda Baik tu. Apatah lagi nak berkursus. Jangan kata kursus cyber, kursus masak pun aku tak pernah ikut kat situ...heh!

Jadi, first point, Harakahdaily dan Kedahla fitnah kami...

Kedua, depa kata kami kaitkan yang buruk-buruk saja dengan PAS Kedah. Dan dia kata takdak pun rumah anak yatim bawah PAS di Padang Terap. Heh!

Tu dia la, kalau aku kata cybertroopers PAS bodo, hangpa nak marah! Mana ada kami kata rumah anak yatim tu bawah PAS.

Kami kata, ia dibawah Majlis Daerah dan terima peruntukan JKM. Cuma...yang mengendalikan rumah anak yatim tu dikhabarkan sebagai seorang penyokong PAS tegar di sana..! Bukan kami yang kata, penduduk Kampung Terik yang kata...

Jadi, di mana yang kata kami nak burukkan PAS tu? Kami tak burukkan PAS. Kami hanya melaporkan tentang PAS yang gagal kawal penyokongnya. PAS gagal tarbiyah dan ajar penyokongnya untuk mengamalkan akhlak mahmudah...

Kami khabarkan supaya PAS mengambil tindakan memantau apa yang berlaku di sana dan mengakui kebenaran biar pun pahit..!!!

Sepatutnya PAS Kedah berterima kasih kepada kami, Team Media Kedah. Kami hanya tarik perhatian depa supaya memandang serius tentang dosa makan hak anak yatim yang sedang dilakukan oleh penyokong depa sendiri...

Tapi malang, bukan terima kasih yang kami dapat, kami dikutuk pulakkkkk..!!! Heh! Mungkin PAS Kedah menghalalkan hak anak yatim untuk diseleweng. Dan mungkin PAS juga suka kalau anak-anak yatim tu dicabul...kot?

Sorry la. Tak payah nak cover-cover lagi. Satu kampung kat situ dah tahu. Sinar pun dah siarkan awal-awal lagi..heh! Harap PAS pergi tarbiyan warden haram jadah tu...heh!

1 comment:

Media Shah Alam said...

PAS lupa nak basuh buntut selepas berak agaknya..ha ha,,sebab tu jadi lagutu eh

Bila Kak Su Bersuara... Heh!