Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, July 16, 2012

GARA-GARA TIRU ANWAR..PAM ANGIN DIMASUKKAN DALAM LUBANG DUBUR..!!!




Payah betul kalau terpengaruh dengan aksi-aksi gay macam Anwar Berahim ni...semua depa nak sumbat dari belakang! Sampai bebudak berusia 13 tahun pun jadi mangsa..!!!


Apa korang rasa kalau Anwar sumbat pam angin dalam lubang bontot korang? Heh! Rasanya Anwar memang suka aksi-aksi macam tu...heh!

Kawan Masukkan Pam Angin Dalam Dubur, Kanak-Kanak Tenat

Seorang remaja lelaki berusia 13 tahun di bandar Dezhou, di wilayah Shandong, yang cedera parah apabila dua pekerja memasukkan pam angin ke dalam duburnya, dipindahkan ke bandar raya ini bagi rawatan lanjut, Jumaat lalu.

Du Chuanwang yang mengalami kerosakan di kebanyakan organnya segera dikejarkan ke Hospital Xiajin selepas kejadian itu.

Ketua unit rawatan rapi hospital itu, Ai Qingze, berkata keadaan remaja itu adalah serius.



 “Tekanan dalam perutnya sangat tinggi hingga kakinya bertukar menjadi ungu. Pakar bedah segera membedah perutnya bagi membuang keluar angin dan menemui usus kecilnya mengalami pendarahan teruk,” katanya.

Du menjalani pembedahan bagi merawat ususnya di hospital.

Ai berkata, tekanan angin merosakkan hati, buah pinggang dan perut Du.

“Kami menyarankan kepada keluarga pesakit supaya memindahkannya ke hospital lebih baik kerana sebagai hospital daerah, hospital kami tidak mempunyai peralatan perubatan yang lengkap bagi merawatnya,” kata  Ai.

Du mengalami kecederaan itu ekoran insiden pada 30 Jun lalu.

Dalam kejadian itu, Du sedang bekerja di garaj di Xiajin, Dezhou sebelum diserang dua lelaki terbabit.

Polis di Xiajin kemudian menahan dua pekerja berkenaan kerana disyaki mencederakan Du.

“Dua suspek bernama Zhao dan Chen mencederakan Du dengan menolaknya hingga dia rebah ke lantai sebelum mengepam angin menerusi duburnya dengan pam angin,” kata polis. – Agensi.

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!