Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, July 16, 2012

EDISI DEDAH 18SX..!!! PAS KEDAH BAKAL GERHANA SEPANJANG RAMADHAN INI...!!!




Aku percaya, mungkin sidang DUN Kedah dah habis dah time ni. Tapi video yang aku petik dari portal UMNO Kedah ni dah jelas menunjukkan bahawa pergerakan bloggers pro-UMNO di Kedah tiada kena mengena dengan UMNO Negeri Kedah.

Apa yang kami dedahkan itu sebenarnya tidak menyerang sesiapa. Kami hanya dedahkan cara PAS yang cakap tak serupa bikin. Sebelum perintah Kedah cakap lain, lepas jadi kerajaan cakap lain.

Dan kami dah buktikan bahawa pentadbiran Azizan yang dikucar-kacirkan oleh Exco-exconya sendiri itu kini "makan tuan". Azizan patut sedar bahawa dia telah disabotaj oleh barisan Exconya...

Tu pusat hiburan tu...semua tu bawah Exco sebenarnya. Selalunya, kelulusan pusat hiburan tu diluluskan Exco terbabit dengan portfolio tu. Kenapa dia luluskan sedangkan dia tahu dasar PAS yang sebelum ini mengkritik pemberian lesen pusat hiburan oleh kerajaan BN dulu?

Nampak tak? Dia luluskan sebab nak pedajal Azizan Razak! Sebenarnya, gambar tu tak la melampau sangat...sebab ada perkara yang lebih melampau yang akan kami dedahkan...

Cuma tunggu masa saja untuk didedahkan para rakyat Kedah dan umumnya rakyat Malaysia. Kali ni, mungkin mata takkan terbeliak lagi. Jaga-jaga, kali ni mungkin biji mata tu terkeluar dari sarang mata masing-masing...

Nak tahu apa? Tunggu je laaaa...kasi suspen sikit...! Heh! Tapi aku pasti, ramai puak-puak lebai PAS tahu perkara apa yang bakal kami bongkarkan nanti...heh! 

Tik tok..! Tik Tok..! Tik Tok..! Tunggu pendedahan tersebut menjelang Ramadhan..!!!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!