Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, June 13, 2012

PLEASEEE...!!! JANGAN LA MARAH ANWAR PASAL RM3 BILION TU...PLEASEEE...!!!

Aku dengar, ramai jugak la yang dok kutuk Anwar dengan RM3 bilion yang dia ada tu. Alaaa...tu pun nak kutuk dia ke? Biasa la RM3 bilion tu... tu pun bekas gabenor bank negara tu nak bising ke?

Setakat RM3 bilion tu apa la sangat... apa la yang boleh dia beli dengan RM3 bilion tu? Dia boleh beli Malaysia ke?

Kat mana dia sembunyikan RM3 bilion tu? Takkan dalam Malaysia kot? Dah tentu mungkin kat luar negara. Korang dah check kat bank mana? 

Aku dengar dia ada 20 nombor akaun. Ye la...RM3 bilion dengan 20 nombor akaun. Normal la tu...tu pun nak kecoh ke?

Tak payah kecoh la bebbb... Biar la Anwar ada RM3 bilion tu. Tu duit dia. Hasil "titik peluh" dia dulu. Maklum la...diakan TPM dulu...

Aku tak tahu la TPM lain ada sebat duit ke tidak. Tapi takde la pulak gabenor bank negara bongkar padal TPM atau menteri lain yang ada duit banyak tu...

Anwar sorang je la yang ada duit banyak tu. Normal la...kalau Tun M yang ada duit banyak tu baru la tak normal. 

Anwar tu terkenal dengan suka bedal duit dulu...dia tabur pink form merata-rata. Tun M takde pulak aku dengar buat perangai macam tu dulu...kalau ada, dah lama Tun M ke "dalam" dahhh..( maklum laa...Tun Lah dengan KJ kan anti Tun M sikit dulu...) Heh!

So, tak payah la kecoh pasal Anwar dengan RM3 bilion tu. Anwar nak guna duit tu untuk kempen PRU 13 ni...

Anwar nak kasi kat DAP sikit. Tapi kat PAS pun nak kena bagi, tapi bagi kurang dari DAP dapat...bukan apa...PAS bukannya boleh pegang duit banyak-banyak...nanti depa joli sakan! Heh!

Anyway, tahniah la pasal ada RM3 bilion tu...errr...err..boleh mintak sikit ke Anwar?  

2 comments:

Anonymous said...

Siapa jaga ACA/BPR dan Perdana Menteri waktu tu?

Ngapa tabiat seks saja yang dikecohkan?

Tak lojik kan?

Anonymous said...

pasal takleh cairkan harta tu kot.....jadinya amat sangat mengidam jadi number one......dengar dengar ada skim cepat kaya jaja macam macam bagai.....emas beku....saham beku...wang beku ....harta beku lah.....selagi orang tu tak diangkat jadi orang besar!...tunggu masa nak cairkan jer....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!