Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, June 6, 2012

PENDEDAHA BERANI MATI..!!! GADIS CINA AGEN WANITA MENYELINAP MASUK HIMPUNAN HIJAU 100K PAS..!!!


Sumber di Pejabat Menteri Besar Kedah melaporkan, salah seorang Pegawai Khas Menteri Besar bernama Roslizan bin Zakaria dengan nombor kad pengenalannya 651209-02-5303 dan seorang ahli PAS Yan bernama Mohd Tazizi sedang disiasat oleh pihak Interpol berhubung kes kemasukan dana asing dari uar bagi membiayai aktiviti politik PAS Kedah terutama untuk PRU13.

Walaupun berita ini tidak dihebahkan menerusi media-media massa, namun sumber di Pejabat Menteri Besar Kedah telah mengesahkan berita ini.

Beberapa minggu lepas, laporan tentang kehadiran agen Kerajaan Singapura ke Kedah telah dibuat oleh media-media sosial dan alternatif. 

Walau bagaimanapun, agen yang dimaksudkan tidak pula dipaparkan. Agen berkenaan dikatakan telah dihantar oleh PAP Singapura untuk 'memberikan nasihat' kepada kelompok PARASIT PAS Kedah terutama dalam gerak kerja menjatuhkan Azizan Abdul Razak bagi memastikan penguasaan DAP yang lebih meluas di Kedah.

Bagaimanapun, Himpunan Hijau Ke Putrajaya telah mengesahkan kehadiran agen Singapura tersebut. 


Seorang wanita yang dikenali sebagai CEROLIN HONG yang dikenalpasti sebagai agen Singapura telah hadir ke Himpunan Hijau Ke Putrajaya. CEROLIN HONG menyamar sebagai wartawan dan mencatatkan setiap butiran untuk dihantar ke Singapura.

Justeru siasatan Interpol ke atas Roslizan Zakaria dan Mohd Tazizi dilihat mempunyai kaitan dengan CEROLIN HONG.

Kemasukan dana asing untuk membantu promosi Pakatan Rakyat telah dilakukan secara berleluasa, terutama ketika Pilihanraya Kecil Bukit Selambau di mana Setiausaha Agung PKR, Saifuddin Nasution dilihat berurusan dengan seorang agen Singapura yang dikenali dengan nama Walter Chia untuk menguruskan dana bantuan.

Pakatan Rakyat juga mendapat bantuan daripada agensi dan pertubuhan-pertubuhan Zionis bagi menjayakan demonstrasi BERSIH 2.0 dan BERSIH 3.0 menerusi pengakuan yang dibuat oleh Ambiga Sreevanasan.

Antara penyumbang utama Zionis kepada Pakatan Rakyat adalah George Soros dan Paul Wolfowitz.


PARASIT PAS merupakan kumpulan yang paling dekat dengan kumpulan pengutip dana Zionis.

Di Kedah, kumpulan ini diketuai oleh Phahrolrazi Zawawi dengan 'BIMBINGAN' Mat Sabu yang sengaja diangkat ke jawatan Timbalan Presiden bagi membolehkan PAS mengutip dananya sendiri dan tidak lagi bergantung sepenuhnya kepada Anwar Ibrahim dan DAP.

Tenaga penggerak utama yang mengatur kewangan asing ini adalah Kamaruddin Jaafar, bekas Setiausaha Agung PAS yang merupakan Ahli Parlimen Tumpat.

Kamaruddin Jaafar merupakan sekutu kuat Anwar Ibrahim dan sewaktu di dalam UMNO dahulu, Kamaruddin Jaafar merupakan antara orang yang paling banyak menyapu projek kerajaan yang dihadiahkan oleh Anwar Ibrahim termasuklah pembinaan KL SENTRAL.

Selain daripada cubaan untuk menunjuk kuat di Kedah selain menakut-nakutkan Azizan Abdul Razak selaku Menteri Besar, himpunan di Kedah sebenarnya dibuat untuk membuktikan kepada PKR dan DAP yang PAS juga pandai mencari duit. Disebabkan itulah, sudah beberapa program besar PAS dijalankan di Kedah termasuklah yang terbaru, Himpunan Hijau Ke Putrajaya.

Program Ijtima' Bersama Ulama PAS yang sepatutnya diadakan pada 2 Jun di Tanah Merah, Jitra terpaksa dibatalkan kerana FAKTOR-FAKTOR CEROLINE HONG!No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!