Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, June 14, 2012

PANASSS..!!! SIAPA ARTIS BERTUDUNG SEKSI INI..???

Siapa korang agak? Siapa artis yang dah bertudung tu? Harap-harapnya dia tak la terfikir nak join PAS bila dah bertudung...

Bukan apa..ada segelintir artis tu pikir bila dah masuk PAS tu dah kira cukup syarat Islam tulen laa..kalau dapat jumpa Pok Nik...maka lebih kurang depa jumpa 'Nabi' la kannn...heh!

Tapi rupanya artis ni pulak yang pakai tudung...harap dia tak join PAS macam Aishah...heh!

Artis Wanita Bertudung, Angah RL Pun Bertudung!

Sekarang ini, ramai di kalangan artis wanita sudah pun berhijrah dari berpenampilan tidak bertudung kepada berhijab.


Seorang demi seorang mewarnai industri seni Malaysia dengan penampilan manis menutup aurat.
Penulis mahu tergelak apabila mendapati sekeping gambar seorang pelakon dan pelawak, Angah Raja
Lawak yang beraksi dengan memakai tudung.


Di mana dan bila Angah menyarungkan tudung ke kepalanya tidak pula penulis pasti.
Yang pasti, bukanlah untuk mengaibkan Angah.


Sebaliknya, penulis percaya tindakan Angah itu hanyalah sebagai melawak dan bergurau sahaja.
Lagi pun, Angah sendiri terkenal dengan sikapnya yang suka membuat lawak untuk menghiburkan orang ramai termasuklah peminat-peminatnya sendiri. - Mynewshub.my

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!