Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, June 1, 2012

PANASSS..!!! BUKTI PAS BALING MENIPU DAN KEBAS DUIT..!!!?


Nampaknya PAS Baling memang kaki penipu dan kaki kebas duit. Heh! Sejak zaman Memali lagi, puak-puak PAS di Baling dah banyak menipu dan tibai duit untuk kepentingan peribadi...

Video diatas adalah bukti kukuh yang mengesahkan bahawa laporan yang mengatakan seramai 200 orang ahli UMNO menyertai PAS di Kampung Iboi, Mukim Kupang, Baling adalah satu penipuan besar untuk mengabui mata Azizan Razak.

Begini cerita sebenarnya...

Di Kampung Iboi, hanya da lima orang ahli PAS. Itu pun semuanya anak beranak mereka sekeluarga sahaja. Namun memandangkan Kampung Iboi tiada cawangan PAS, maka pemimpin PAS Baling nak tunjuk hebat kat Azizan dengan menubuhkan cawangan di situ...

Untuk membuat ia dilihat benar-benar berlaku, PAS Baling telah "import" ahli-ahli PAS dari kampung-kampung lain di sekitar Kupang untuk menyertai cawangan PAS di Kampung Iboi. Gila ke? Macamana nak tubuh cawangan kalau ada 5 orang ahli je...kan? Heh!

Maka depa pun buatlah majlis, kononnya 200 orang ahli UMNO masuk PAS di kampung tu. Malah, depa panggil Azizan Razak rasmikan "batu asas" markas PAS Kampung Iboi...

Nak tahu apa yang berlaku pada markas tu? Heh! Apa pun tarakkk..! Batu asas nak bina markas PAS kat situ pun dah hilang tak tau pi ke mana..!!! Heh! Hambik hang...!!!

Nak tahu kenapa depa nak sangat tubuh cawangan PAS sampai sanggup menipu?

Rerupanya...setiap cawangan PAS akan menerima duit dari PAS Negeri pada setiap pilihanraya. Khabarnya, duit tu hangus dan tak direkod..!!! Maknanya, dapat duit free..!!! Tu yang depa kalut tubuh cawangan tuuuuu...!!! Heh!

PAS Baling ni memang teruk..! Dari zaman Memali lagi. Bukan saja hobi depa menipu dengan mempergunakan agama, duit pun depa tibai.

Nak tahu lanjut, sila bertemu dengan Cikgu Non. Dia tau la apa yang belaku dalam PAS Baling sejak zaman Memali sampai sekarang...! Heh! Nak tahu berapa banyak yang PAS Baling dah kebas duit tabung Memali pun dia boleh jawab...heh!

1 comment:

Anonymous said...

Memang PAS kaki tibai duit derma. Dulu skim Tabung Mamali, mereka tibai. Lepas tu skim Khohilal, mereka tibai. Sekarang ni skim "Lebuhraya Rakyat". Pasti mereka tibai juga nanti. Jalan entah kemane, hanya tinggal batu asas je, duit pun lesap gak. Hahahahaha..... dah agak dah.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!